iZone.bg
  1. Dell OptiPlex GX620 USFF

Продуктът не е наличен

Dell OptiPlex GX620 USFF

Процесор: Intel Pentium D 2.8 GHz, (533 MHz, 4 MB L2 Cache)

Видео карта: Intel® GMA 950

Хард диск: 80 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

125.00 лв.

Драйвери

Документация (pdf)

Серията OptiPlex на Dell е насочена към 3 основни пазара – корпоративен, правителствен и образователен. Системите от тази серия лаптопи Dell се базират на Intel-ски процесор, първоначално Pentium, но по-късните модели (в края на 2008 г.) са дори с някой от по-новите модели iCore. Компонентите на серията са бизнес ориентирани и изключително устойчиви в своята работа.

Фамилията има няколко акцента, изградени около тяхната увеличена производителност и висока сигурност, както и фокус върху екологичните решения, имплементирани в тези машини. Компютрите от серията са разработени за работа в мрежи на големи организации, заради което и Dell предлагат и редица иновативни технологични решения, за да покрият корпоративните бизнес нужди.

Модела OptiPlex GX620 е проектиран за корпоративния потребителят, който търси производителност, стабилност и гъвкавост в работната среда. Моделът разширява решенията на пазарните лидери чрез иновации в стил Dell.

Dell OptiPlex GX620 е достатъчно мощен за бизнес потребителите на една наистина рентабилна и конкурентна цена, особено, когато говорим за компютри втора употреба. Подарете си един надежден и добър десктоп компютър втора ръка със страхотна 6 месечна гаранция от Itopia – izone.bg, която ще ви убеди, че правите най-добрия избор. Подходящ, както за бизнес среда, така и за домашна обстановка, този компютър ще ви очарова със своите предимства и възможности.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.