iZone.bg
  1. Dell OptiPlex GX620 Tower

Продуктът не е наличен

Dell OptiPlex GX620 Tower

Процесор: Intel Pentium Dual Core 2.8GHz, ( 2 MB L2 Cache)

Видео карта: Intel® GMA 950

Хард диск: 160 GB SATA II 7200 rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

189.00 лв.

Драйвери

Документация (pdf)

OptiPlex GX620 е една доста благонадеждна и успешна машина на компанията Dell, която потребителите разпознават лесно като надежден партньор на пазара на настолни компютри в цял свят. OptiPlex серията е проектирана чрез наученото през годините от компанията по отношение функционалност и потребителско преживяване и има претенциите за изключително ефективна, когато говорим за потребност в битова обстановка.

Умело и елегантно съчетание на стабилен 2-ядрен процесор и 2 Gb RAM памет превръщат Dell OptiPlex GX620 в един компютър, който ще оправдае напълно вашите очаквания в почти всеки аспект. Множеството портове, сред които 8 USB, COM, VGA и LPT такива осигуряват лесното свързване с подходящите устройства с цел максимално задоволство на клиентите.

Конкретно OptiPlex GX620 Tower намира приложение основно в домакинствата с оглед на факта, че този тип кутии са създадени именно за подобни условия. Отличната видео карта, с която е обезпечен този настолен компютър втора ръка също обещава сериозна производителност и графично ускорение, което да зарадва с качествена картина потребителите.

Имате възможност да се възползвате от тази страхотна конфигурация на ексклузивни цени, благодарение на Itopia – izone.bg. Не бива да пропускаме и факта, че за разлика от покупката на десктоп машина от потребител, избирайки такава от фирма – вие получавате и цели 6 месеца гаранция за закупеното оборудване.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.