iZone.bg
  1. Dell OptiPlex GX520 Tower

Продуктът не е наличен

Dell OptiPlex GX520 Tower

Процесор: Intel Pentium 4 2.8GHz, (800 MHz, 1 MB L2 Cache)

Видео карта: Intel® GMA 950

Хард диск: 80 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

125.00 лв.

Драйвери

Макар в последно време да ставаме свидетели на бума на мобилните компютри, както нови, така и втора употреба, то не бива да забравяме и десктоп машините. Един чудесен представител в тази насока е Dell OptiPlex GX520 – една машина, която съчетава комфорта на работата в домашна обстановка с високата ефективност на настолните компютри от офис класа.

Предимствата на това да изберете настолен компютър втора ръка се крият не само в по-ниската цена на този тип машини, а също така и в значително по-добрата им производителност спрямо лаптопите. Кутията на Dell OptiPlex GX520 резонно позволява по-добро охлаждане и така поддържа идеална работна среда за компонентите, интегрирани в кутията на компютъра.

Този тип компютри най-често биват предпочитани от хора, които не извършват високоспециализирани дейности на тях, а обичат да се ровят из Интернет, да си пишат с приятели във Facebook, да гледат филми или да слушат музика. OptiPlex GX520 е наистина идеален за подобни дейности и ще се окаже едно изключително разумно решение, за всеки, който търси именно това от домашната си машина.

Добрият баланс на компонентите и традициите на марката Dell, която се слави като изключително надеждна при производството на компютри също е важен фактор, който кара мнозина клиенти да предпочитат именно покупката на е Dell OptiPlex GX520 втора употреба като идеален вариант за себе си и своите близки.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.