iZone.bg
  1. Dell OptiPlex GX280

Продуктът не е наличен

Dell OptiPlex GX280

Процесор: Intel Pentium 4 2.8 GHz, (800 MHz, 1 MB L2 Cache)

Видео карта: Intel® GMA 900

Хард диск: 40 GB SATA ,

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

99.00 лв.

Драйвери

Документация (pdf)

OptiPlex на Dell е серия настолни компютри, създадени за повече производителност и мрежова работа в условията на големи компании. Когато бизнесът се разраства или голяма корпорация има необходимост от компютър – тук на помощ идва OptiPlex. Серията на Dell предлага различни опции за производителност, лесно управление, както и контрол на бизнес ниво и сигурност на мрежовата среда.

Машините от този клас се водят и екологични компютри, ориентирани към бизнес потребителят и мрежовата колаборация, поради иновативните концепции за редуциране разхода на енергия. Моделите OptiPlex GX280 разполагат с надежден процесор Intel Pentium 4 и достатъчно RAM памет.

Конфигурацията на тези компютри втора ръка предлага гигабитов мрежови адаптер, а портовете са стандартни за десктоп машина – 8 USB, VGA, COM, LPT, както и 4 аудио порта (слушалки, линеен вход и линеен изход). Кутията е малка, компактна и със силно изчистен и елегантен дизайн, което прави компютъра подходящ за спестяване на ценно офис пространство.

С покупката на Dell OptiPlex GX280 втора ръка получавате една изключително стойностна машина, която няма да ви разочарова. Доверявайки се на Itopia – izone.bg вие можете да се сдобиете с този компютър на една невероятна цена, която няма да откриете никъде другаде, а освен всичко ще получите и гаранция, която да гарантира сигурност за вашия избор.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.