iZone.bg
  1. Dell OptiPlex 755 USFF

Продуктът не е наличен

Dell OptiPlex 755 USFF

Процесор: Intel Core2Duo E6550 2.33 GHz, (1333 MHz FSB, 4 MB L2 Cache)

Видео карта: Intel GMA X3100

Хард диск: 160 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

105.00 лв.

Серията Dell OptiPlex е създадена от компютри, които са предназначени за работа в корпоративни мрежа и представляват гръбнака на големите корпорации отвъд океана. Основни клиенти на тези машини са предимно средният и голям бизнес, както и училищата.

Проектирана да може да отговори на нарастващите нужди на клиентите и да предоставя възможност за лесно конфигуриране серията изненадва с приятно представяне и отлични характеристики.

Моделът OptiPlex 755 не е най-впечатляващият компютър на пазара, но като разни други в този сегмент, може да получите предостатъчна мощност и енергийна ефективност от висок клас. Потребителите на подобен тип машини го определят като един рентабилен еко ориентиран хибрид. Кутията е Ultra Small Form Factor, която е и най-малката и компактна за серията. Въпреки размера си тя позволява лесен ъпгрейд, както и включването на редица PCI устройства.

Една от основните причини за успешното пестене на енергия от тези е инсталирането на Intel Dual Core процесор, защото архитектурата му разполага с повече производителност спрямо изхарчена енергия (power per watt). Капацитета на хард диска също е достатъчно голям за почти всеки потребител и организация.

Избирайки Dell OptiPlex 755 USFF втора ръка от Itopia – izone.bg ще имате една страхотна възможност да се сдобиете с една наистина великолепна машина на уникална цена, която вероятно няма да откриете при нито един друг доставчик на компютри втора употреба в България.
Драйвери

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.