iZone.bg
  1. Dell OptiPlex 745 USFF

Продуктът не е наличен

Dell OptiPlex 745 USFF

Процесор: Intel Pentium D Dual-Core 3GHz, (4 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Видео карта: Intel GMA 3000

Хард диск: 80 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

119.00 лв.

Драйвери

Документация (pdf)

Dell OptiPlex 745 USFF е една от онези десктоп машини, които ви карат да забравите за леките, но нископроизводителни лаптопи, които нахлуват все повече в нашия свят и всъщност не осигуряват тази производителност, каквато предлагат настолните компютри.

Оборудван с мощен Intel-ски процесор 745 USFF ще ви изненада изключително приятно със своето представяне. За това разбира се допринася и предостатъчния обем RAM памет, която е интегрирана в тази серия компютри.

OptiPlex е серия, разработена и ориентирана според нуждите на големите компании отвъд океана и при нея е от съществено значение високата надеждност и устойчивост на натоварвания. Сред силните страни на 745 USFF са множеството USB портове, които осигуряват безпроблемно включване на най-разнообразни периферни устройства.

Подобно на другите компютри с марка Dell и дори лаптопите на компанията, и този модел се откроява с невероятна устойчивост и надеждност дори когато се налага да работи дълги часове при интензивно натоварване. Dell OptiPlex 745 USFF се явява едно изключително стабилно решение за малкия и среден бизнес, както и за домакинството, което няма да ви разочарова.

Изберете още днес своя настолен компютър втора употреба Dell OptiPlex 745 USFF и се възползвайте от 6-месечна гаранция и страхотна цена, гарантирана от Itopia – izone.bgлидер на пазара за компютри втора ръка в България.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.