iZone.bg
  1. Dell OptiPlex 745 Tower

Продуктът не е наличен

Dell OptiPlex 745 Tower

Процесор: Intel Pentium D Dual-Core 3GHz, (4 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)

Видео карта: Intel GMA 3000

Хард диск: 160 GB SATA II 7200 rpm

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

179.00 лв.

Ако търсите удобен и практичен домашен настолен компютър втора употреба, то Dell OptiPlex 745 Tower е едно перфектно решение, което ще ви изненада приятно. Техническите характеристики на този модел ще ви позволят лесно да правите нещата, които обичате и да не се притеснявате от неприятно потребителско преживяване.

Dell за пореден път не разочароват своите почитатели със серията OptiPlex, която предоставя наистина всичко онова, което потребителите ценят през последните години, включително надеждност и производителност. Моделът 745 Tower е проектиран с използването на по-голям тип кутия, която позволява дори по-добро охлаждане на компонентите, за да запази доброто представяне на компютъра и в случаите на сериозно натоварване през горещите дни.

Успешният баланс между марковия процесор Intel и обема RAM правят от Dell OptiPlex 745 една машина, която ще ви очарова със своята работа във всеки момент. В допълнение ще отбележим и повишените свързващи възможности за периферни устройства, които този десктоп компютър осигурява в лицето на осемте USB порта. Откриваме и удобствата на паралелен (LPT), сериен (COM) и порт за висококачествено аудио възпроизвеждане .

Dell OptiPlex 745 е едно перфектно решение, ако се нуждаете от домашна машина с приятни характеристики, висока производителност и разбира се отлична цена, която е характерна за всички компютри втора ръка, предлагани от Itopia – izone.bg.

Драйвери

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.