iZone.bg
  1. Dell OptiPlex 745 SFF

Продуктът не е наличен

Dell OptiPlex 745 SFF

Процесор: Intel Core2Duo E6400 2.13GHz, (1066 MHz FSB, 2 MB L2 Cache)

Видео карта: Intel GMA 3000

Хард диск: 160 GB SATA

Качествен контрол:

Безплатна доставка

До 24 часа (над 150 лв)

Дълга гаранция

Минимум 12 месеца

Преглед и тест

Преглед и тест преди плащане

Срок за връщане

До 14 дни

195.00 лв.

Драйвери

Документация (pdf)

OptiPlex 745 SFF на една от най-популярните и уважавани марки в света на компютрите Dell е едно великолепно бюджетно и същевременно функционално решение в областта на настолните компютри втора употреба. Въпреки факта, че е създаден да обслужва корпоративна среда, тази машина с лекота се вписва във всеки дом, където използването на десктоп системи е предпочитано.

Елегантната и изчистена откъм дизайн линии кутия е удобна за разполагане дори на бюра с ограничено пространство и то по начин, който няма да предизвика дискомфорт. В нея откриваме и отлични технически параметри на вложение компоненти, които имат за цел да обезпечат нашата приятна работа с Dell OptiPlex 745.

Съчетаването на мощен двуядрен процесор, достатъчно RAM и пространство осигурява гъвкавост, каквато винаги сме желали от един домашен компютър. Въпреки всичко този модел на OptiPlex е подходящ за употреба и в офисите на компании, които държат да разполагат с ефективна, не прекалено скъпа изчислителна апаратура.

8 USB порта, както и сериен и паралелен порт допълват удобството, което създателите са предвидили за потребителите на този тип настолни машини. Възползвайте се от тази невероятна оферта от ITopia и ще имате уникалната възможност да се сдобиете с един изключително здрав и надежден компютър втора употреба на страхотно ниска цена.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.