Лаптопи

Показване на 1–15 от 31 резултата

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Лаптопи втора ръка

Разнообразие от модели лаптопи

Тук може да намерите разнообразие от качествени употребявани лаптопи на водещите производители в този бранш. Лаптопите са внос от различни европейски държави – предимно Германия, Великобритания, Холандия и други. Техниката е била собственост на различни по вид корпорации като например международни банки, които на период от около средно 3 години, подменят оборудването си с ново и така то пристига при нас. Стремим се да поддържаме налични минимум 20 различни модела от най-актуалните и търсени на пазара, като от повечето от тях имаме по повече от един брой.

Бърза доставка

Всички модели са налични на склад и могат да бъдат доставени до 24 часа до всяко населено място на територията на страната.

Разумна покупка на базата на цена и качество

Нашата цел е да направим скъпите лаптопи от висок бизнес клас, които преди няколко години са се предлагали на цени от порядъка на няколко хиляди долара достъпни до вас обикновените крайни потребители, които желаят да направят разумна покупка. Спирайки се на лаптоп втора ръка вие получавате модел от най-висок клас, в който инженерите на производителя са вложили максимума от себе си, използвайки най-надеждни материали. Неслучайно животът на един такъв употребяван лаптоп може да надхвърли многократно този на един нов от най-нисък клас и с ниска цена разбира се.

Информиран избор

Стремим се дадем максимално детайлна и изчерпателна информация за всеки предлаган лаптоп, състоянието на екрана и батерията, както и негови реални снимки с цел да Ви улесним при избора. Детайлна информация може да намерите в профила на всеки продукт. Лаптопите се изпращат до всяка точка на страната с куриери, с опция за преглед и тест преди заплащането им. Само при нас имате уникалната привилегия да върнете продукта в четиринадесет дневен срок, ако не сте доволни от направения избор. Доставката на всички лаптопи в тази категория е безплатна за град София, а много от моделите доставяме безплатно и до всеки офис на куриерската фирма в цялата страна.

Гаранция за качество

Всички лаптопи втора ръка, а и компютри втора ръка, предлагани от нас са минали предварителни тестове и проверки със специален диагностичен софтуер, на базата на които гарантираме на нашите клиенти високото качество на предлаганите продукти. При нас ще откриете само клас А лаптопи с минимални следи от употреба, прекрасен външен вид и работещи батерии.  Всички лаптопи втора употреба се предлагат с гаранция минимум 6 месеца, като тя достига до 1 година при много от предлаганите модели. Разбира се никога няма да откажем и следгаранционен сервиз на нашите клиенти, тъй като разполагаме с достатъчно резервни части и добри сервизни специалисти.

Достъпни цени

Цените на истинския клас А лаптопи, които имат както много добър технически, така и външен вид винаги са по-високи от колкото на тези с козметични забележки, неработещи батерии и проблеми, и това е разбираемо. Разбира се повечето клиенти предпочитат клас А, но подведени от цените на моделите със забележки, винаги търсят най-доброто съотношение цена/качество. С гордост можем да заявим, че цените за качествени клас А лаптопи при нас са най-добрите на пазара.