iZone.bg

Toshiba Satellite лаптопи втора ръка на супер цена и с дълга гаранция

  1. Toshiba Satellite лаптопи втора ръка на супер цена и с дълга гаранция
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Размер на екрана

Резолюция

Технология на дисплея

Клавиатура

Батерия

Цвят

Клас

Тегло

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите Toshiba Satellite

Toshiba Satellite

Toshiba Satellite е безспорно най – познатата серия лаптопи на японската компания сред масовия потребител. Предлага се в различни конфигурации и с мощни процесори.

Toshiba Satellite е безспорно най – познатата серия лаптопи на японската компания сред масовия потребител. Линията поставя началото си в началото на 90-те години. Но въпреки небивалия си успех през следващите почти три десетилетия, Toshiba слага точка на производството на лаптопи от серията Satellite през 2016г.

Линията Toshiba Satellite се дели на няколко подсерии

Макар моделите да са известни с това, че са достъпни за обикновения потребител, те не са предназначени само за неспециализирана ежедневна работа. Серията Satellite предлага бюджетни решения, също както и бизнес лаптопи и лаптопи насочени към по-специализирана работа.

Огромното разнообразие от компютърни конфигурации в моделите от различните подсерии е най-основното предимство на линията Satellite. Качеството и функционалността на произведените лаптопи от тази серия е конкурентно на лаптопи от съответстващи серии на марки като Dell, HP, Lenovo и Acer.

След спирането на линията от производство през 2016г. малко модели са останали конкурентни на модели предлагани днес от други компании по някои параграфи, например тегло или по-нов хардуер.

Toshiba Satellite Pro

Това е подсерия, която предлага лаптопи с най-модерни визии и съчетава най-съвременни хардуерни компоненти в конфигурациите си. Почти всички продукти са с 8GB-16GB RAM памет, последно поколение Intel Core i7 процесор и тежат само 2кг.

В зависимост от това колко нов е моделът предопределя до известна степен и процесора. Това, разбира се не е единственият критерий. От голямо значение е и това от какъв клас е лаптопът – бюджетен, бизнес клас или работна станция. Процесорите варират от Intel Pentium, Celeron и Core i3 за по-евтините модели до Intel Core i5 и i7, както и по-нови поколения AMD процесори за по-високия клас лаптопи.

Това важи за лаптопите от от серията Toshiba Satellite и по отношение на количеството RAM памет. Колкото по-стар и евтин е моделът, толкова по малко и по-старо поколение RAM памет ще има. Но, хубавата новина е, че RAM паметта не пада под 4GB, което е предостатъчно за всякакъв тип ежедневни нужди, а и винаги може да бъде надграждана.

Що се отнася до видео картите отново имате богат избор. Вградените Intel видео карти са предпочитаният избор за масовия потребител, тъй като могат да обслужват обичайни за ежедневието приложения. Външните Nvidia и AMD видео карти могат да бъдат намерени в по-тясно специализираните и по-скъпи лаптопи от серията.

Дисплеите на различните модели от линията варират от 13 до 17 инча. Най-често срещаният екран е 15 – инчов. Резолюцията им обикновено е 1920 х 1080.

Всички лаптопи от серията Toshiba Satellite работят с Windows за операционна система.

 

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.