iZone.bg

Лаптопи втора ръка марка Toshiba

  1. Лаптопи втора ръка марка Toshiba
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Размер на екрана

Резолюция

Технология на дисплея

Клавиатура

Батерия

Цвят

Клас

Тегло

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите продукти

Лаптопи Toshiba

Лаптопи Toshiba Компанията Toshiba е създадена през далечната 1939г. в Токио, Япония.  Макар в днешни дни тази корпорация да не е лидер по продажби на лаптопи в световен мащаб, те все пак могат да се похвалят като създателите и на първия лаптоп за масовия пазар (1985г.). Toshiba е корпорация, чиято продуктова гама е толкова широка, че се разпростира от производство на телевизори, та чак до ядрени реактори. За съжаление, обаче, нови модели лаптопи вече няма да могат да бъдат намерени в продуктовия им каталог. През 2016г. те са изправени пред банкрут и се налага да променят стратегията си. Обявяват, че се спира производството на лаптопи за масовия потребител, но продължават с производството си на бизнес ориентирани компютърни системи. Но това тяхно намерение не продължава дълго. През 2018г. Toshiba обявяват, че продават целия си компютърен бизнес на компанията Sharp. Продават и бизнеса за производство на медицинско оборудване на Canon, също както продават и бизнеса си за производство на микрочипове. Макар с наскоро приключена дейност по производство на лаптопи, Toshiba все още се явяват сериозна конкуренция на пазара на тези устройства. Сред най-успешните линии на компанията се нареждат Satellite, Portege, Tecra, KiraBook, Qosmio и ChromeBook 2.

Линия Satellite

Безспорно, това е най-търсената и продавана линия. Тези устройства са предназначени не толкова за бизнеса, колкото за масовото потребление. Но все пак, машините се водят от висок клас. Преки конкуренти са лаптопи от същия клас Acer Aspire, Dell Inspiron и XPS, HP Pavilion и Envy, както и Lenovo IdeaPad. Различните серии предлагат модели, задоволяващи различните изисквания на потребителя. През 2016г., линията Toshiba Satellite e спряна от продажба в САЩ, заради обявяването на компанията, че се оттегля от пазара на лаптопи.

Линия Portege

Това е линия за най-висок клас ултрабуци от Toshiba. Тя е насочена най-вече към бизнес клас потребителите.  Portege са леки и лесно преносими. Лаптопите тежат само един килограм. Най-голямото им предимство, обаче, е много дългото време на издръжливост на батерията. Минуси – както и другите линии лаптопи, Portege са спрени от производство.

Линия Tecra

Освен Portege, това е другата линия на Toshiba от бизнес клас. Но за разлика от Portege, тези лаптопи не се водят ултрабуци и поради тази причина не се славят с лекота. Устройствата тежат малко над 2 килограма. Но като бизнес клас машини, моделите на Tecra обещават високо качество и отлично изпълнение. Последният модел Tecra e от 2016г.

Линия KiraBook

Лаптопите от тази линия спадат към премиум клас устройства за масова употреба. Това са високотехнологични 13 – инчови ултрабуци. Тези ултрабуци са пряка конкуренция на също толкова висок клас лаптопи – Apple Retina Display MacBook Pro. Отличните характеристики и 4К дисплей го правят подходящ дори за гейминг.

Линия Qosmio

Qosmio е геймърската линия на Toshiba. Първоначално, тази линия е промотирана като лаптопи, предназначени за бизнес среда, но с годините Toshiba сменя стратегията и преориентира устройствата към геймърския свят. Въпреки, че моделите притежават подобни характеристики като своите конкуренти, тези машини не са от най-предпочитаните сред геймърите.

Линия ChromeBook 2

За да се впише в новите тенденции, Toshiba създава своя собствена линия Chromebook. Лаптопите са предназначени за лека употреба, развлечения и интернет.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.