Лаптопи втора ръка от 200 лв до 399 лв

Showing 1–15 of 20 results

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Лаптопи от 200 лв. до 399 лв.

В тази ценова категория влизат едни от най – продаваните ни лаптопи. Те са предназначени за непретенциозния ни потребител, който желае да използва устройството си най – вече за развлечение и за ползване на леки програми. Тези машини са с отлична производителност и няма да „забият“ докато вие сърфирате в интернет, гледате HD филми, клипчета в YouTube, сваляте музика, чатите с приятели в социалните мрежи и сте отворили PhotoShop. Най – специфичното за тази категория лаптопи втора ръка е, че повечето от тях се предлагат с параметри на абсолютно нови машини, но на много по – ниска цена. Устройства, с такова предназначение, може да бъдат намерени почти във всеки дом. Те не са подходящи за работа с много и тежки програми, тъй като не се водят бизнес клас, а са от нисък до среден клас. Точно затова, могат да бъдат намерени в безброй различни конфигурации на много ниски цени. Лаптопите са с мощност, стигаща им дотолкова, доколкото да се справят с леки програми. Ето и някои характеристики на този тип машина, които потребителят обикновено търси.

Размер

Като цяло, моделите варират между 13 и 17 инча, а най – продаваните са 14 и 15 – инчовите лаптопи. Размерът е важен, ако планирате да гледате филми. В този случай ви препоръчваме 14 – 15 инча екран. Добрата резолюция също е приоритет за купувача.

Процесор

Това е сърцето на лаптопа и затова е много важно да изберете правилния процесор (CPU). В тази категория лаптопи втора употреба попадат машини, които са с достатъчно мощни двуядрени и дори четириядрени процесори, които да ви гарантират гладкото изпълнение на поставените от вас задачи.

RAM памет

RAM паметта е от съществена важност, за да работи машината ви без забавяния и забивания. Поради тази причина всички устройства от 200 лв. до 399 лв. се предлагат с 4GB RAM памет. Ако прецените, че не ви е достатъчна, винаги може да надградите с повече. Просто трябва да се свържете с нас, за да ви дадем най – доброто решение.

Твърд диск

Ако сте се спрели на тази категория лаптопи, изберете някой модел, който е с по – голямо дисково пространство. Обикновено, потребителите, които купуват лаптопи с цел развлечение, съхраняват всякаква информация на хард драйва – снимки, качени от телефона си, свалени филми, музика и какви ли не още файлове. Затова се подсигурете с по – голям твърд диск. Препоръчваме ви минимум 250GB.