iZone.bg

Компютри втора ръка от 350 лв до 450 лв

  1. Компютри втора ръка от 350 лв до 450 лв
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Вид кутия

Клас

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите продукти

Компютри на цени от 350 до 449 лв.

Компютри на цени 350-449 лв.

Какви компютри влизат в тази ценова категория?

Компютрите от ценова категория 350 – 449лв се водят по-висок клас машини. По-добрите параметри на хардуерните компоненти обуславят и много по-добрата производителност в сравнение с PC-тата с по-ниска цена.

Както и малко по-евтините компютри тези устройства не са насочени към потребителя, който ще ги ползва с единствена цел развлечение в домашна среда, а са много по-бизнес ориентирани. Те намират място в много частни фирми, образователни институции и държавни учреждения.

Предназначение на компютрите от 350 – 449лв

Както вече споменахме тези настолни компютри са най-доброто решение за офис работа и обучение. Разбира се, характеристиките на хардуерните компоненти необходими за извършването на тези дейности са предостатъчни и за потребителя, който иска да ползва такъв тип машина в домашни условия за забавления и ежедневна работа.

В работна среда не рядко ни се налага мултитаскинг. При отварянето на многобройни прозорци в интернет браузъра, докато същевременно работите с екселски таблици, PDF документи, слушате музика и правите куп други неща, в редки случаи бихте могли да изпитате каквото и да било забавяне на системата.

Според конфигурацията на компютъра от тази ценова категория може дори да играете на някои по-леки игри, чиито изисквания се припокриват с параметрите на вашата система.

Характеристики на хардуерните компоненти

По-добрите спецификации на хардуерните елементи е това, което поставя тези компютри в този ценови диапазон.

Процесор

Процесорът е компонентът в компютърната конфигурация, който като най-важен вдига цената. Обикновено процесорите в тези машини са от Intel Core семейството. Най-често се срещат с включени малко по-старо поколение четириядрени i5 или дори i7, но могат да се намерят и с по-нови поколения двуядрени и четириядрени i5.

Голяма част от тези модели поддържат Intel технологиите HyperThreading и Turbo Boost, което допълнително ще ускори машината ви и ще я направи по-мощна, както и с много по-добра производителност.

Intel Core i5 може да се приеме за стандарт при машините от среден клас. Тези процесори са способни да поемат голямо работно натоварване без вие да усетите забавяне или забиване на системата.

RAM памет

Когато говорим за голямо работно натоварване, размерът на RAM паметта е от съществено значение. Колкото повече RAM, толкова по-добре. Макар 4GB да е размерът, с който се предлагат повечето компютри от среден клас, рядко бихте намерили машина от тази ценова категория с RAM памет по-малка от 8GB.

Поради предназначението на тези настолни компютри, а именно офис работа, големината на паметта играе съществена роля. Това най-силно може да се усети при мултитаскинг, когато сте отворили многобройни програми и прозорци в браузъра ви. Ако сте само с 4GB RAM, тя може да се окаже недостатъчна и това да забави значително процесите ви на работа. Тогава ще имате нужда от надграждане с допълнителна памет.

Твърд диск

Това е още един важен компонент, чиито спецификации трябва да проверите преди покупка и такъв, който вдига цената на компютъра. Ако ще ползвате устройството в работна среда през по-голямата част от деня, то със сигурност ще ви трябва и достатъчно голямо пространство, където да съхранявате работата си. Препоръчваме ви да изберете хард драйв, който е с минимум 250GB свободно пространство.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.