iZone.bg
Новини

Microsoft връщат Start бутона и Boot to desktop в Windows 8.1

от Георгиос Стамос 2 мин. за прочитане
  1. Microsoft връщат Start бутона и Boot to desktop в Windows 8.1

Windows 8.1 чиято първаначална версия ще бъде достъпна за сваляне на 26 юни ще включва добрия стар Start бутон в desktop mode. Потребителите които не харесват новия Modern/Metro интерфейс пък ще могат да зареждат операционната система директно в десктопа. Докато слухове за завръщането на Start бутона циркулират от дълго време, Антоан Леблонд, вицепрезидент на корпоративно ниво на Windows Program Management, направи официално изявление на блога на Windows тази сутрин.

Имайки в предвид огромната критика която компанията понесе покрай радикалните промени в новата версия на основната си операционна система, не е изненада, че завръщането се случва във версия 8.1. Голямата грешка, която компанията допусна, бе в схващането, че досега устройствата с touchscreen ще са далеч по-разпространени. Истината е че повечето персонални компютри с Windows нямат подобни екрани.

Един въпрос обаче, който се върти в главите на много хора е какво всъщност же върши въпростният бутон. Може би ще бъде като разочарование на мнозина, че при кликане Start бутона ще ви отвежда в обикновен Start екран. От там може да настроите вместо да се показват live tiles, да имате директен достъп към инсталираните програми. Няма го изкачащото меню като при Windows 7.

Автор на статията

Георгиос Стамос

🙂

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.