iZone.bg
Новини

SERP Conf. - SEO общността отново заедно!

от Георгиос Стамос 4 мин. за прочитане
  1. SERP Conf. - SEO общността отново заедно!

Тази година, на 10 ноември, е голямото завръщане на SEO конференцията в България. За първи път на една сцена ще се съберат топ българските SEO експерти, на събитие, в което SERP е основен фокус.

SERP Conf. - конференция, която ще се помни дълго. Лектори, които ще докажат, че SEO общността е по-силна от всякога.

Как? Ще научите от първо лице кои са работещите стратегии и ще получите полезни съвети за успешно управление на големи проекти на присъствената SEO конференция.

Но защо да инвестирате време и средства, за да посетите SERP Conf.?

Експерти, готови да споделят ноу-хау

Лекторите на SERP Conf. имат зад гърба си толкова много успешни проекти, че е трудно да изброим всички. Всеки от тях обаче изисква управление на милиарден трафик и се отличава с милиони поръчки, постигнати чрез органичен трафик. Te са като енциклопедии за SEO, които ще споделят своите знания на база практика и Case Study.

За първи път на една сцена ще се съберат страхотни SEO практици, а част от имената, с които ще имате възможността да се запознаете, са:

  • Теодора Петкова
  • Лили Грозева
  • Георги Георгиев
  • Васил Тошков
  • Боряна Николова-Попова
  • Пламен Попов

Лекции, преминали тристепенна валидация, за да получите най-доброто преживяване

Ако сте начинаещи или напреднали SEO специалисти или се занимавате с дигитален маркетинг, а може би сте собственици на онлайн магазини и искате да имате по-голяма видимост и да увеличите своя оборот, или пък сте медия, която цели да увеличи своя трафик?

Е, независимо в коя категория попадате, SERP Conf. е за вас. Всяка една лекция е изготвена така, че да учите чрез примери от реалната практика - примери, заслужаващи световно признание.

Панели, обхващащи едни от основните стъпала в SEO сферата

Оптимизацията за търсещи машини е комплексна задача. Тя съдържа в себе си различни подходи, раздели и методология. Неслучайно едни от най-видните SEO експерти споделят, че е въпрос на общи усилия един уебсайт да получи правилната грижа и подготовка за това да бъде сред първите резултати при търсене в която и да е от търсачките.

Ето защо SERP Conf. ще обхване 4 различни панела от лекции, а именно:

  • Let me tell you a story
  • Technical Stories
  • Content Stories
  • Experiments

Всеки панел ще разкаже различни истории, ще представи нови и предизвикателни проекти, както и най-важното - лекторите ще разкрият тайни и интересни стратегии от SEO света за това как са преборили конкуренция от цял свят!

SERP Conf. – присъствена SEO конференция и една недоразказана история

Ако искате да се срещнете с лекторите и лично да зададете вашите въпроси, SERP Conf. ви дава тази възможност, тъй като конференцията ще бъде изцяло присъствена. Освен лекторите ще можете да срещнете и колеги по време на нетуъркинг паузите.

Мисията на SERP Conf. е да възвърне SEO общността, защото тя заслужава да има своя “The Bulgarian Core Update”.

И въпреки, че историята на българското SEO започва още преди повече от 10 години, то една история остава все още недоразказана.

История, която заслужава да бъде чута и преживяна на 10 ноември 2022 година в Inter Expo Center (Интер Експо Център) - София.

За целта ви приканваме да побързате и до 23-ти октомври да се възползвате от Early Bird билетите, които са на стойност 300 лв.

Всеки билет за конференцията включва запис на лекциите от зала Витоша.

Покорявайте нови върхове като учите от най-добрите в сферата!

Официални спонсори на събитието - разгледайте тук.

Автор на статията

Георгиос Стамос

🙂

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.