iZone.bg
Новини

Марката „Правец” се завръща на пазара с три модела ултрабуци

от Евгени Илиев 2 мин. за прочитане
  1. Марката „Правец” се завръща на пазара с три модела ултрабуци
Реновирана техника с 0% лихва!

Дни преди Коледа компютри с марката „Правец” излизат на пазара.

Първите 100 стартови бройки на лаптопите  с култовата от близкото минало марка „Правец” ще бъдат пуснати за продажба на 20 декември в специален павилион в новия столичен мол Sofia Ring Mall.

Бойко Вучев, управител на „Компютри Правец” заяви, че интересът към новите лаптопи е много голям и заявките далеч превишават стартовите бройки.

Новите лаптопи ще се предлагат в три 14 – инчови модела – 64М, 64М+ и 64М++. Разликата между различните модели ултрабуци е в процесора и конфигурациите.

Базовият модел лаптоп „Правец” 64М разполага с Intel Core i3, докато останалите два модела разполагат с Core i5 и Core i7.

Базовият модел „Правец” 64М няма да има възможност да се конфигурира, докато при останалите два модела потребителите могат да изберат каква да бъде конфигурацията на устройствата им.

„Правец” 64М разполага с 128 GB твърдо дисково пространство, 4 GB оперативна памет,  и с екран с разделителна способност 1366х768.

Цената на базовия модел е фиксирана на 1094 лева.

При останалите модели лаптопи има възможност за слагане на допълнителна памет, по – голям твърд диск и екран с по – голяма разделителна способност.

Цените на моделите започват от 1205 до 2159 лева.

Новите лаптопи ще бъдат сглобявана у нас, като частите ще се произвеждат в Тайван.

„Компютри Правец” ще започнат предлагането на ултрабуци „Правец” от януари месец, като през идната година се предвижда пускането на настолни компютри „Правец”, както и на таблети със същата марка.

А ако не ви се чака свободната продажба на новите лаптопи, можете да разгледате лаптопите втора ръка, които се предлагат на страниците на www.izone.bg.

 

Евгени Илиев

Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.