iZone.bg
Новини

Марката „Правец” се завръща на пазара с три модела ултрабуци

от Георгиос Стамос 2 мин. за прочитане
  1. Марката „Правец” се завръща на пазара с три модела ултрабуци

Дни преди Коледа компютри с марката „Правец” излизат на пазара.

Първите 100 стартови бройки на лаптопите  с култовата от близкото минало марка „Правец” ще бъдат пуснати за продажба на 20 декември в специален павилион в новия столичен мол Sofia Ring Mall.

Бойко Вучев, управител на „Компютри Правец” заяви, че интересът към новите лаптопи е много голям и заявките далеч превишават стартовите бройки.

Новите лаптопи ще се предлагат в три 14 – инчови модела – 64М, 64М+ и 64М++. Разликата между различните модели ултрабуци е в процесора и конфигурациите.

Базовият модел лаптоп „Правец” 64М разполага с Intel Core i3, докато останалите два модела разполагат с Core i5 и Core i7.

Базовият модел „Правец” 64М няма да има възможност да се конфигурира, докато при останалите два модела потребителите могат да изберат каква да бъде конфигурацията на устройствата им.

„Правец” 64М разполага с 128 GB твърдо дисково пространство, 4 GB оперативна памет,  и с екран с разделителна способност 1366х768.

Цената на базовия модел е фиксирана на 1094 лева.

При останалите модели лаптопи има възможност за слагане на допълнителна памет, по – голям твърд диск и екран с по – голяма разделителна способност.

Цените на моделите започват от 1205 до 2159 лева.

Новите лаптопи ще бъдат сглобявана у нас, като частите ще се произвеждат в Тайван.

„Компютри Правец” ще започнат предлагането на ултрабуци „Правец” от януари месец, като през идната година се предвижда пускането на настолни компютри „Правец”, както и на таблети със същата марка.

А ако не ви се чака свободната продажба на новите лаптопи, можете да разгледате лаптопите втора ръка, които се предлагат на страниците на www.izone.bg.

 

Автор на статията

Георгиос Стамос

🙂

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.