iZone.bg
Новини

Хард диск за лаптоп втора употреба

от Мартин Шолев 4 мин. за прочитане
  1. Хард диск за лаптоп втора употреба
IZONE.BG BLACKFRIDAY 2023 - Купи лаптоп, компютър или монитор на изплащане с 0% лихва!

Търсите решение на вашия проблем?

Изберете правилната опция

Лаптопът ви се нуждае от повече памет? Или пък хард дискът ви не работи правилно? Така рискувате да загубите ценна информация в компютъра ви, която след това трудно можете да възстановите.

Хард дискът е една от най-лесно повредимите части на компютъра. Всички знаем,че и той като всички други компютърни компоненти  той се износва и се нуждае от подмяна.  Обаче често цената на хард дисковете с голяма памет е висока и не всеки може да си ги позволи? Чудите се как да постъпите? А мислили ли сте за варианта да  разгледате офертите за хард дискове на iZone? Ако се съмнявате в качеството на употребяваната компютърна техника, ние ще ви разубедим. Тя може да се окаже дори по-добра от тази, която е чисто нова. Искате да си вземете нов хард диск за вашия компютър на изгодна цена?

Най-доброто решение за вас

Нашето предложение за вас е да си вземете хард диск за лаптоп от онлайн магазин за хард дискове за компютри втора ръка. Там ще откриете богато разнообразие от хард дискове за лаптопи втора ръка SATA и SSD от различни марки с различен капацитет, добра скорост и с отлично качество. Има  2.5 инчови SATA  с капацитет от 80GB до 500GB. Имате също възможността да избирате от SATA II SATAIII SSD хард дискове, които могат да бъдат монтирани на лаптоп или настолен компютър. Техният капацитет е 60GB до 256GB. Също така там има и матрици за лаптоп втора ръка от 10.1 инча до 17.3 инча на изключително добри цени.

Въпреки че са употребявани, всички  компютри са много добре запазени и са в отлично техническо състояние и са точно толкова добри, колкото и чисто новите. Това е така, тъй като те са на едни от най-известните марки за компютърна техника и изработени от много качествени материали, което значително увеличава техния живот и устойчивост на износване. В допълнение към това, те са преминали редица обстойни технически проверки с диагностичен софтуер, с което да се гарантира тяхното качество.

В iZone също така ще откриете различни модели мини лаптопи втора ръка с размери вариращи от 10 до 13.3 инча, както и  лаптопи втора ръка с гаранция, която варира според модела. Тя може да бъде от 6 месеца до една година. Всички лаптопи са също в много добро техническо състояние и запазен външен вид, почистени са от прах и са преминали през редица технически тестове.

Надеждна техника на супер цени

Ако търсите компютърна техника на изгодна цена, която да отговаря на всички изисквания за качество и да е с висока продължителност на живота, изберете да си вземете хард диск за компютри втора ръка от нашия магазин. Сами ще се убедите, че идеята, че употребяваната техника е некачествена е просто мит.

Мартин Шолев

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2023. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.