iZone.bg
Новини

Хард диск за лаптоп втора употреба

от Мартин Шолев 4 мин. за прочитане
  1. Хард диск за лаптоп втора употреба

Търсите решение на вашия проблем?

Изберете правилната опция

Лаптопът ви се нуждае от повече памет? Или пък хард дискът ви не работи правилно? Така рискувате да загубите ценна информация в компютъра ви, която след това трудно можете да възстановите.

Хард дискът е една от най-лесно повредимите части на компютъра. Всички знаем,че и той като всички други компютърни компоненти  той се износва и се нуждае от подмяна.  Обаче често цената на хард дисковете с голяма памет е висока и не всеки може да си ги позволи? Чудите се как да постъпите? А мислили ли сте за варианта да  разгледате офертите за хард дискове на iZone? Ако се съмнявате в качеството на употребяваната компютърна техника, ние ще ви разубедим. Тя може да се окаже дори по-добра от тази, която е чисто нова. Искате да си вземете нов хард диск за вашия компютър на изгодна цена?

Най-доброто решение за вас

Нашето предложение за вас е да си вземете хард диск за лаптоп от онлайн магазин за хард дискове за компютри втора ръка. Там ще откриете богато разнообразие от хард дискове за лаптопи втора ръка SATA и SSD от различни марки с различен капацитет, добра скорост и с отлично качество. Има  2.5 инчови SATA  с капацитет от 80GB до 500GB. Имате също възможността да избирате от SATA II SATAIII SSD хард дискове, които могат да бъдат монтирани на лаптоп или настолен компютър. Техният капацитет е 60GB до 256GB. Също така там има и матрици за лаптоп втора ръка от 10.1 инча до 17.3 инча на изключително добри цени.

Въпреки че са употребявани, всички  компютри са много добре запазени и са в отлично техническо състояние и са точно толкова добри, колкото и чисто новите. Това е така, тъй като те са на едни от най-известните марки за компютърна техника и изработени от много качествени материали, което значително увеличава техния живот и устойчивост на износване. В допълнение към това, те са преминали редица обстойни технически проверки с диагностичен софтуер, с което да се гарантира тяхното качество.

В iZone също така ще откриете различни модели мини лаптопи втора ръка с размери вариращи от 10 до 13.3 инча, както и  лаптопи втора ръка с гаранция, която варира според модела. Тя може да бъде от 6 месеца до една година. Всички лаптопи са също в много добро техническо състояние и запазен външен вид, почистени са от прах и са преминали през редица технически тестове.

Надеждна техника на супер цени

Ако търсите компютърна техника на изгодна цена, която да отговаря на всички изисквания за качество и да е с висока продължителност на живота, изберете да си вземете хард диск за компютри втора ръка от нашия магазин. Сами ще се убедите, че идеята, че употребяваната техника е некачествена е просто мит.

Автор на статията

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.