iZone.bg
Новини

Черният петАк в iZone ви очаква

от Георгиос Стамос 2 мин. за прочитане
  1. Черният петАк в iZone ви очаква

Пригответе се за супер намаления

Черният петАк е вече съвсем близо и сега настъпи момента за всички вас да се възползвате  от страхотни оферти. Компютърната ви техника се нуждае от подмяна? Искате да направите качествен подарък на себе си или някой близък? Сега е най-подходящият момент за това. Предлагаме ви по време на черния петък да се възползвате от най-новата оферта на онлайн магазин за компютърна техника втора ръка iZone. Над 30 продукта от категориите лаптопи, компютри и монитори  на сайта на магазина са с намаление до 30%.

Не пропускайте своя шанс

Защо точно покупка от iZone? В нашия магазин ви очаква богат избор от употребявана компютърна техника от най-висок клас. Ако се двоумите дали си струва техниката втора ръка, ние сега ще ви убедим, че тя може да бъде дори по-добра от новата.

Всички компютри, лаптопи и монитори, които нашият магазин предлага са от най-известните марки, имат минимални следи от употреба и са с отлични технически параметри. Цялата гама от продукти на iZone е с гаранция до 12 месеца. Следете нашия уеб сайт и очаквайте черния петАк с големи намаления.

Автор на статията

Георгиос Стамос

🙂

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.