iZone.bg
Новини

Черният петАк в iZone ви очаква

от Евгени Илиев 2 мин. за прочитане
  1. Черният петАк в iZone ви очаква

Пригответе се за супер намаления

Черният петАк е вече съвсем близо и сега настъпи момента за всички вас да се възползвате  от страхотни оферти. Компютърната ви техника се нуждае от подмяна? Искате да направите качествен подарък на себе си или някой близък? Сега е най-подходящият момент за това. Предлагаме ви по време на черния петък да се възползвате от най-новата оферта на онлайн магазин за компютърна техника втора ръка iZone. Над 30 продукта от категориите лаптопи, компютри и монитори  на сайта на магазина са с намаление до 30%.

Не пропускайте своя шанс

Защо точно покупка от iZone? В нашия магазин ви очаква богат избор от употребявана компютърна техника от най-висок клас. Ако се двоумите дали си струва техниката втора ръка, ние сега ще ви убедим, че тя може да бъде дори по-добра от новата.

Всички компютри, лаптопи и монитори, които нашият магазин предлага са от най-известните марки, имат минимални следи от употреба и са с отлични технически параметри. Цялата гама от продукти на iZone е с гаранция до 12 месеца. Следете нашия уеб сайт и очаквайте черния петАк с големи намаления.

Евгени Илиев

Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.