Монитори втора ръка

Показване на единичен резултат

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

КАКВО СА МОНИТОРИ ВТОРА РЪКА?

Каквото и да искате да свършите с компютъра си ви трябва монитор, а защо не и монитор втора ръка. Най-общо, мониторът е това устройство, което се свързва с вашия компютър и показва информацията под формата на изображение.

Мониторите втора ръка са вече употребявани веднъж устройства. Те, както и останалата предлагана от нас техника идва от западноевропейски държави като Холандия, Германия, Англия и други. Получаваме този тип техника от различни корпорации и институции, които подменят оборудването си на всеки две или три години.

Мониторите втора употреба предлагат качество и функционалност на изгодна цена.

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

ПРЕДИМСТВА

Както останалата техника втора ръка и използваните монитори си имат своите плюсове. Основните позитиви са:

  • Цена – Факт е, че не бихте могли да намерите монитор по-евтин от такъв, който е втора ръка.
  • Качество – Макар цената да е в пъти по-ниска от тази на нов монитор, ние не правим компромис с качеството, което предлагаме. Преди да стигнат до вас, мониторите преминават през нашия сервиз за щателна проверка на изправността им.

НЕДОСТАТЪЦИ

Недостатъците на този вид техника втора употреба са незначителни. Те могат да се сведат най-вече до одрасквания по корпуса на монитора или незбележими забележки по екрана.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ МОНИТОР ВТОРА УПОТРЕБА?

Има няколко основни критерии, по които да изберете най-подходящия за вас монитор.

  • Според цената – понякога това е най-основният фактор при избор на монитор и клиента трябва да се вмести в определения от него бюджет. Не се колебайте да се консултирате с нас, за да ви предложим най-доброто решение.
  • Според нуждите ви – бъдете наясно за какво точно ще ползвате монитора. Различните монитори са подходящи за различни видове дейност, било то за игри, било то за работа с тежки и професионални програми, или просто да гледате филми.
  • Според характеристиките му – това е изключително важен критерий. Тук се включва размерът на монитора, неговата мобилност, с или без отбляскващо покритие е дисплея, резолюция на екрана, стойката дава ли възможност на монитора да се върти или накланя, леснота на управление, цялостен дизайн и др.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ IZONE.BG?

ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Не се колебайте да разгледате нашите модели в категория „Монитори“. Сравнете  предложения с други и се уверете, че даваме най-изгодните цени за най-доброто качество. Свържете се с нас, за да получите оферта според вашите нужди.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Моделите монитори, които са налични в IZone.bg са внос от чужбина. Те са използвани в бизнес среда, а не в домашна обстановка и обикновено са професионални и скъпи серии на съответния производител. Точно поради тази причина устройствата работят безупречно. Също така повечето монитори са без видими следи от употреба по корпуса. Машините са тествани за проблеми преди да влязат в нашия каталог.

Всеки един монитор се предлага с гаранция от шест или дванадесет месеца.

БЪРЗА ДОСТАВКА

Освен качествен монитор на изгодна цена ви гарантираме и бърза доставка в цялата страна. Доставката на мониторите в тази категория е безплатна за поръчки над 150 лв. Мониторите могат да бъдат доставени до 24 часа до всяка точка на страната.