Компютри втора ръка

Показване на всички 10 резултата

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Какво са компютри втора употреба?

Обикновено това са маркови бизнес серии настолни компютри втора ръка, внос от различни европейски държави, които са били собственост на големи компании, които не щадят средства за техника. Имат висока надеждност и се предлагат на много по-ниска цена от нов компютър.

Употребяваните компютри са отлично решение да се сдобиете с висококачествена техника без да давате излишни пари. Не е нужно да купувате скъпоструващ нов компютър, когато и употребяван ще ви свърши същата работа.

Предимства и недостатъци?

ПРЕДИМСТВА

Цена
Цената е един от водещите фактори при закупуване на компютри втора употреба. Често пъти разликата в сумата между нов и компютър втора ръка може да тройна.

Качество
Предлагаме ви висок бизнес клас компютри втора ръка, внос от страни от Европейския съюз, използвани само в корпоративна среда. Ние държим на качеството и поради тази причина всяка машина преминава през сервизен преглед и оценка преди да я пуснем в продажба.

Гаранция
Държим не само на качеството, но и на своите клиенти. Поради тази причина, всеки закупен от вас продукт е с шест или дванадесетмесечна гаранция. Така може да разчитате на нашите професионалисти при възникване на проблем.

НЕДОСТАТЪЦИ

Може да бъдете сигурни, че недостатъците са сведени до минимум. Ако има такива, те са детайлно описани в характеристиките на продукта, защото целта ни не е да ви подведем, а да ви помогнем да намерите най-доброто решение за вашите нужди.

Как да изберем компютър втора ръка?

Каква конфигурация да изберете?

Процесорът е определящ фактор при избора на компютър втора употреба и той трябва да бъде съобразен с нуждите ви, за да може да поеме съответното натоварване. Големината на оперативната памет RAM е важна за работата на самото устройство, като по-голямата памет ви осигурява и оптимална работа на вашия компютър. Твърдият диск и по-конкретно неговата големина също се избира според нуждите ви, но добро решение като добавка към компютъра ви е и новата технология бързи SSD дискове.

Изберете точната конфигурация според това за какво ще я ползвате. Ако не знаете как, обадете ни се и ще вземем решението заедно.

Самоделен или Марков Компютър

Компютрите втора ръка предлагани от нас са с произход от различни европейски страни, изкупени от различни компании, работещи в различни сфери от бизнеса. Единственото общо между тях е, че всички използват надеждна и качествена техника, която да им гарантира безпроблемна работа. За тази цел те са заложили на бизнес сериите на доказани с времето производители като Apple, Dell, Lenovo, Fujitsu, HP, които са твърде скъпи за обикновения потребител.

Самоделните компютри втора ръка асемблирани с всякакви части от тук и там, нямат нищо общо с тези на някоя водеща марка – най-показателната и същевременно впечатляваща разлика е охлаждането и шума, който то издават. При марковите машини няма шум. Те имат и още редица преимущества, в които може да се убедите сами, след като се сдобиете с някоя такава.

Защо да изберем iZone?

1. РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МОДЕЛИ НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ

Тук може да намерите разнообразие от компютърни конфигурации втора ръка с различни параметри, готови да задоволят нуждите както на домашните потребители, така и на бизнеса. Предлагаме ви десетки модели, започвайки от най-бюджетните решения до съвсем съвременни модели, подходящи дори и за запалени геймъри.

2. ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Възползвайки се от някое от предлаганите от нас решения може да сте спокойни, че сте спестили пари и в същото време сте направили обоснована покупка на качествен, марков компютър втора ръка от бизнес клас и, то с гаранция.

Нашите цени са едни от най-ниските на пазара, не само в България, а и в цяла Европа. Ако не вярвате, проверете сами. Защо да давате двойно повече пари за нов, когато и употребяван компютър ще ви свърши същата работа? А знаете ли че, животът на компютрите от бизнес клас е в пъти по-дълъг от този на останалите?

3. ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Преди да бъдат пуснати в продажба употребяваните компютри изминават редица тестове на всички компоненти, а също и задължителна профилактика на охладителната система.

Всички модели, предлагани от нас се отличават с това, че работят безшумно, имат много добро охлаждане (нещо много важно при компютрите и лаптопите като цяло) и висока надеждност, която осигурява работа години след изтичане на гаранционния срок. Подплатяваме всичко това с гаранция от 6 месеца до 1 година при различните модели.

4. БЪРЗА ДОСТАВКА

Възползвайте се от нашата безплатна доставка при покупка на компютър втора ръка на стойност над 150лв. Доставките се извършват в рамките на 24 часа за цялата страна до посочен от вас адрес или офис на куриер.

Какви са нашите компютри втора ръка?

Те са маркови бизнес серии компютри, внос от различни европейски държави, които са били собственост на големи компании, отличават се с висока надеждност и много по-ниска цена от нов компютър.

Защо да купя компютър втора ръка?

Не е нужно да купувате скъпоструващ нов компютър, когато и употребяван с гаранция ще ви свърши същата работа.

Защо да избера iZone?

На база на дългогодишният ни опит ви предлагаме разнообразие от модели на супер цени с гаранция за качество и полезност.

Шумно ли работят компютрите втора ръка?

При марковите машини просто няма шум, а охлаждането работи безотказно.

Какъв компютър да избера?

Може да изберете точната конфигурация според това за какво ще я ползвате, а ако не знаете как, обадете ни се и ще вземем решението заедно.

Мога ли да взема компютър втора ръка на изплащане?

Да, можете да получите одобрение до 15 минути за покупки на изплащане.

Мога ли да върна компютъра, ако не ми харесва?

Да, можете да върнете компютъра в 14 дневен срок от датата на покупка.