Изкупуване на лаптопи – 11017

Изкупуване на лаптопи

Лаптопът. Колкото и работа да ни е свършил през годините идва неизбежния момент, в който трябва да се разделим с любимите си машини. Както останалите технологични джаджи, лаптопите остаряват и се повреждат или просто имат нужда от подмяна.

Освен да Ви помагаме в процеса на обновяване на вашата техника, ние в ITopia – Izone.bg решихме да Ви улесним и в процеса на отърваване от старите лаптопи.

Стартираме нова услуга за изкупуване на не работещи или работещи лаптопи със следните предимства:

 • Адекватно оценяване и бързо заплащане;
 • При покупка на техника от нас получавате по-висока изкупна цена;
 • Не изхвърляте старият си лаптоп и запазвате околната среда (малко по малко);
 • Спестявате време от публикуване на обяви, следенето им и отговарянето на всевъзможни въпроси;
 • Вашата стара машина може да е донор на друга;

Ето и особеностите на услугата в двата й варианта:

Изкупуване на повредени лаптопи или лаптопи с хардуерен проблем

Ако разполагате с лаптоп, който въобще не се включва или има не работещи компоненти и желаете да вземете някой лев за него, то ние ще Ви предложим цена след уточняване на марката и модела на лаптопа, проблемите му и съответните му технически характеристики.

Ако нямате представа дали лаптопът ви е повреден или си работи добре, тъй като зарядното му е отдавна изгубено, не се притеснявайте да ни напишете само модела и ние ще проверим какви би следвало да бъдат неговите параметри. А ако го донесете на място в офиса ни ще ви кажем и дали работи.

Цените за изкупуване на лаптопи варират от 20 лв до 300 лв.  Цената се определя от:

 • Марката и модела
 • Годината на производство
 • Външният вид
 • Техническото състояние
 • Състоянието на батерията
 • Параметрите на лаптопа

След като лаптопа се тества и се вземат под внимание изброените критерии се предлага конкретна сума за изкупуване. При положение, че тя Ви устройва плащаме веднага по удобен за вас начин.

Изкупуваме и лаптопи на части (дори и с липстващи части), които евентуално вече са били в сервиз и ремонтът им е нерентабилен или просто нямате желание да се занимавате повече с тях. Частите им може да ни бъдат от полза.

Изкупуване на работещи лаптопи

Ако желаете да подмените вече морално остарелия си лаптоп с по-нов модел или просто искате да продадете лаптопа си бързо без да изтъквате конкретна причина, то до 24 часа след преглед и тест от нашите специалисти ще Ви бъде предложена цена за изкупуване.

При желание да закупите лаптоп втора употреба от нас и да върнете стария си такъв ще получите по-висока изкупна цена.

Ако представлявате фирма или голяма компания, която иска да се отърве накуп от ненужната си остаряла техника и да вземе някой лев за нея не се колебайте да се свържете с нас. Ние можем да я изкупим цялата и при това ще ви предложим изгодни условия.

Прекалено стари лаптопи на повече от 8-9 години не се изкупуват, тъй като вече реално те нямат стойност (дори не могат да се използват за части) и мястото им е по-скоро в музея.

| Лаптопи със съмнителен и неясен произход не подлежат на изкупуване. За лаптопи с подобен външен вид няма смисъл да се обаждате :).
За да направите запитване, моля свържете се с нас или използвайте формата по-долу:

Марка и модел*

Процесор

Памет

Твърд диск

Състояние*

Батерия*

Желая*

Подробности

Вашето име*

Вашият Email*

Телефонен номер

Информация за автора: Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името iZone.bg.
Специалист по онлайн търговия, автор на статии и ревюта в блогът на iZone.bg и редица други места.

Коментари са затворени.