Лаптопи втора ръка екран 17-incha,17-1-incha,17-3-incha

Показване на единичен резултат

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Лаптопи с 17 инчов екран

Лаптопи с 17 инчов екран За разлика от 13, 14 и 15 – инчовите лаптопи, които са масови разпространени и предпочитани на световния компютърен пазар, 17 – инчовият лаптоп е предназначен само за определени типове потребители. 17 – инчовите лаптопи се водят много висок бизнес клас, също както това е и един от основните и най – предпочитани размери за геймърски лаптоп. Не се славят с лекотата си и поради тази причина се ползват вместо настолни компютри.

Работни станции

Когато говорим за работни станции, трябва да си представим нещо, което да замести цялата система на настолен компютър. И именно тук излизат напред 17 – инчовите лаптопи, побиращи в себе си мощност, която трудно и настолен компютър ще победи. Поради своя размер, тялото може да побере хардуерни компоненти, които да превърна тази машина в мини сървър. 17 – инчовата работна станция е способна да се справи с абсолютно всяка поставена задача без никакъв проблем, от най – леките до възможно най – тежкия специализиран бизнес софтуер.

Проектиране и 3D

Поради вече спомената мощност, която може да се конфигурира чрез вградените хардуерни компоненти, тези машини са често срещано решение за проектанти. Именно 17 – инчовият екран ги прави толкова предпочитани от тези професионалисти. С лекота може да се работи с CAD програми, друг софтуер за 3D моделиране, както и с професионални, високо ниво програми за CGI и видеообработка.

Гейминг

Както вече споменахме по – горе, 17 инча са идеалния размер за заклетите геймъри. Производителите на гейминг лаптопи залагат именно на тази големина. Но в перфектните лаптопи за най – нови игри се набляга най – вече на вградените последни модели хардуер компоненти, като графичния процесор (GPU), последни поколения процесори най – висок клас, 16GB до 32GB RAM памет и минимум 500GB твърд диск (препоръчваме 1TB HDD в комбинация с по – малък SSD диск). Ако попадате в някоя от тези категории потребители, то 17 – инчовия лаптоп определено може да се окаже правилното решение за вас.