Лаптопи втора ръка от 400 лв до 599 лв

Showing 1–15 of 30 results

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Лаптопи от 400 лв до 599 лв.

Без съмнение, това е най – предпочитаната категория лаптопи втора ръка. Тези машини се предлагат в едни от най – добрите съотношения цена – качество. Тази ценова категория включва по – нови модели лаптопи, които имат спецификации, подходящи да покрият почти всякакви ежедневни нужди. Заради по – добрите си конфигурации, те са подходящи за всякакви цели и точно това е причината масовият потребител да ги предпочита. Лаптопите до 599 лв. са чудесен избор да послужат за развлечение, както и за офис работа, така също и за помагала в образованието ви. Мощността им не се свежда само до възможност за гледане на филми и сърфиране в интернет, а до изпълняване на много и едновременно по – сложни задачи. Например, ако сте от тези, които по едно и също време сте отворили 15 – 20 прозореца в интернет, пращате мейл, сваляте програма или филм, отворили сте няколко Word и PDF документа, както и няколко таблици в Excel, докато Photoshop работи, заедно с куп други неща, то за тези лаптопи, с добра конфигурация, това няма да е проблем. Важните спецификации, за които да следите са, както се предполага, характеристиките на процесора и RAM паметта.

RAM памет

Лаптопи втора употреба от тази категория най – често се предлагат с 8GB RAM памет, което е предостатъчно за целия мултитаскинг от по – горе, плюс да се включи и за зареждане тежък софтуер за видеообработка, например. 8GB, обикновено е размер памет, която се включва в по– професионалните бизнес клас машини. 4GB RAM също трудно ще ви предаде, но ако изпаднете в момент на 20 отворени прозореца в интернет и 10 отворени приложения може да усетите забавяне на системата. Но винаги може да надградите като добавите допълнителна RAM памет.

Процесор

Обикновено, в конфигурациите на този клас лаптопи са вградени по – нови поколения процесори. Това е от изключителна важност за работата на лаптопа. Колкото по – нов модел е процесорът, толкова по – бързо ще работи машината. Характерен за тази категория лаптопи е четириядреният Intel Core i5 – бърз и мощен процесор.

Гейминг

Този клас устройства не са подходящи за тежък гейминг. Те могат да се справят с по – леки и не толкова нови игри.