Лаптопи втора ръка от 109 лв до 250 лв

Показване на единичен резултат

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Евтини лаптопи

Евтини Лаптопи В тази категория, наборът от лаптопи, които предлагаме са с определени характеристики. Те са предназначени за специфична група потребители. Това са нискобюджетни лаптопи втора ръка за хора, които не ползват интензивно такива устройства. Те са насочени към тези, които употребяват лаптопите си с цел развлечение. Подходящи са за сърфиране в интернет, писане на мейли, работа с MS Office, Skype и други леки програми. Не са подходящи за гледане на HD филми, но ще може да гледате видеа и филми с по – ниско качество без проблем. Тези лаптопи влизат в категория до 199 лв. поради няколко основни причини. Спецификациите, са тези, които ги поставят в тази ценова категория. Ето и някои от тях, които да вземете предвид, когато избирате нискобюджетен лаптоп.
  • Окачествени са като клас „Б“, заради драскотини по корпуса или леко затъмнени петна на екрана.
  • Лаптопите са по – стари модели.
  • Нямат вградена уеб камера
  • Хардуерните компоненти са от по – стари поколения. Например, процесорите са по – стари модели двуядрени Celeron, Pentium или Core 2 Duo
  • Малка RAM памет – обикновено 2GB, достатъчна за леки програми и ползване на интернет. Има възможност за надграждане.
  • Малък твърд диск – най – често моделите са с дисково пространство от 80GB до 120GB, стигащо за сваляне на снимки, филми, музика, документи и други не големи файлове.
  • Батерията издържа под 60 мин. Някои модели са с опция за смяна с нова батерия.
Въпреки изброените недостатъци, тези лаптопи са чудесно решение за домашен компютър и за непретенциозния потребител, който ще ползва машината предимно за сърфиране в интернет и връзка с приятели и роднини в социалните мрежи. Макар и с по – стари двуядрени процесори, тези машини работят безпроблемно по своето предназначение. Ако пожелаете да надградите системата така, че тя да работи още по – гладко, например с допълнителна RAM памет, това е напълно възможно. Свържете се с нашите сервизни техници, за да ви помогнат с вашето решение.