Лаптопи втора ръка марка hp

Showing 1–15 of 25 results

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Лаптопи HP

Лаптопи HP Многомилярдната империя на HP поставя своето начало в далечната 1939г., когато наскоро завършилите Станфордскиq университет Дейвид Пакард и Уилям Хюлет взимат решението за стартирането на компанията в гаража на семейство Пакард. Именно този гараж в Палто Алто, Калифорния, се счита за родното място на Силициевата долина. Определянето на името, дали да е Хюлет – Пакард или Пакард – Хюлет се оставя в ръцете на монета. Преди преминаването към ерата на лаптопите, HP отново са доминирани пазара със създадените от тях устройства – компютри, калкулатори, принтери, измервателна техника и др. Първият HP лаптоп (HP-110) е създаден през 1984г. и е тежал само 4кг. От тогава до сега HP продължава да държи челните места по продажби в световен мащаб и в тази категория. С времето HP създава 9 основни линии лаптопи предназначени за различните типове нужди. Изключително голямото разнообразие на конфигурации правят HP лаптопите желани и достъпни, както за тези с малък бюджет, така и за големите компании, които имат високи изисквания към машините, с които ще работят. Най-предпочитаните лаптопи от бизнеса са устройствата от линиите Elite, Pro и Z.

HP EliteBook

Това е най-високият клас машини, предназначени за големия бизнес, за компании и корпорации с голям бюджет, които не правят компромиси с качеството. Цената им е най-висока в сравнение с останалите HP линии.

EliteBook 1000/800/700 – висока бизнес класа

HP ProBook

Това отново са бизнес клас лаптопи, но те са предназначени за по-масово потребление сред бизнес средите. Държат високи цени, заради висококачествената си изработка.

ProBook 600/400 – подходящи за малък и среден бизнес

HP ZBook

Лаптопите от линията Z се считат за работни станции. Точно заради тази специфика те държат висока цена. ZBook – за професионалисти, желаещи лаптопът им да изпълнява функция на работна станция

HP линии, задоволяващи общи нужди – Spectre, Envy, Pavilion, Omen, Stream, Chromebook

HP Spectre

Лаптопи от ново поколение, така наречените ултрабуци. Това са изключително леки и мобилни машини, включващи най-новия хардуер. Предлагат се на висока цена.

Spectre – за хора, които търсят високо качество, лекота и мобилност в лаптопа

HP Envy

Лаптопи висок клас, за по-масово потребление поради по-достъпна цена. Предпочитан, поради по-големия брой портове в сравнение със Spectre.

Envy – лаптоп от категорията на Spectre, но на по-достъпна цена.

HP Pavilion

Това е най-известната и разпространена линия на компания. Това е и първата линия компютри, която създава като цяло. Цените на различните конфигурации са достъпни за по-голямата част от лаптоп-потребителите.

Pavilion – предпочитан от семейства и масовия потребител за общи нужди.

HP Omen

Тези лаптопи са специализирани само за геймъри. Поради тази причина те държат много висока цена. Предлагат се в различни конфигурации.

Omen – създадени за геймъри.

HP Stream

Това са нискобюджетни лаптопи, които могат да ви послужат за много основни нужди или за второ устройство.

Stream – за пръв лаптоп на дете; изпълнява основни функции

HP Chromebook

Тези лаптопи за фенове на Chrome и за хора, които ползват лаптопите си предимно за достъп до интернет. Лаптоп за развлечение. Chromebook – подходящ за деца и за развлечения. HP предлага и други лаптопи, които не са към гореизброените линии. Обикновено те са на много достъпна цена и се ползват за общи, неспециализирани нужди.