Лаптопи втора ръка марка asus

Показване на единичен резултат

Сортирай по:
Филтрирай по:
сортирай по:

Лаптопи Asus

Лаптопи Asus Компанията Asus е създадена през 1989г. в Тайпе, Тайван. Нейната дейност е производство на електронни устройства. Продуктовата й гама се разпростира от компютри, лаптопи и таблети, през смартфони, сървъри и смартчасовници, до монитори, видео карти и др. Най-голям успех, измерен в продажби, е именно секторът „лаптопи“. През последните годините компанията се фокусира върху високото качество, иновативност и стил, що се отнася до производството на лаптопи. Това се оказва печеливша формула и през 2010г. Asus създава най-тънкия в света лаптоп (19мм). От тогава насам, компанията държи челни позиции в световните класации за най-добри компютърни устройства (компютри, лаптопи, таблети. За 2017г. Asus е обявен за петия по големина производител по брой продажби. Продуктовите линии от лаптопи са изключително широкоспектърни. Може да намерите бюджетни решения според вашите нужди, висок клас 2 в 1 ултрабуци, както и едни от най-уважаваните геймърски модели лаптопи на пазара. Основните и най – продавани линии лаптопи предлагани от Asus са ZenBook, VivoBook, Asus ROG (Republic Of Gamers), Asus Pro и Chromebook.

Линия ZenBook

ZenBook е първокласната линия на Asus за взискателния масов потребител. Съчетанието от мощен хардуер, екрани с висока резолюция, стилен дизайн и лекота прави тези модели пряка конкуренция на Apple MacBook Pro, Dell XPS и Inspiron, Acer Aspire, Toshiba Satellite, HP Pavilion и Envy и на Lenovo IdeaPad. Поради безкомпромисната изработка и фактът, че това се води най – добрата линия на компанията, прави тези лаптопи недостъпни за всеки джоб. Новото поколение ултрабуци се предлагат безрамков екран, подобно на дисплеите на телефоните.

Линия VivoBook

Това отново е линия предназначена за масовия пазар, но на много по – достъпна цена. Тези машини може да не са толкова първокласни, колкото ноутбуците от линията ZenBook, но ще получите всички функции, които са ви необходими за ежедневна употреба в размер, който пожелаете. Един от недостатъците, който потребителите отчитат е, че дъното на лаптопа загрява след не-много часа работа. Батериите на тези устройство издържат между 9 и 10 часа преди повторно зареждане.

Линия Asus ROG (Republic Of Gamers)

Още от името, тук е ясно, че става въпрос за линия лаптопи предназначена изцяло за геймъри. Пряка конкуренция на Asus ROG са други първокласни геймърски лаптопи като Razor и Alienware на Dell. Различните серии ROG държат различни цени. Те може да варират между 2 и 4 хиляди лева, в зависимост от спецификациите, които желаете.

Линия Asus Pro

Тази линия на Asus са лаптопи предназначени за бизнес среда. Поради причината, че тези машини се водят към графата на висок бизнес клас, цената им е по-висока в сравнение с линията VivoBook. Устройствата са изградени така, че да бъдат устойчиви, мощни, леки и лесно преносими. Въпреки тяхното предназначение, те не са от най – предпочитаните от този тип потребители, в сравнение с бизнес клас лаптопите на HP, Lenovo и Dell.

Линия Asus Chromebook

Като цяло Chromebook e предназначен за специален тип потребители. Тези лаптопи на Asus са типичен представител за хромбуците като цяло. Предназначени са предимно за деца, ученици и студенти, или за тези, които искат да ползват лаптопите си за развлечение или с образователна цел. Линията Asus Chromebook ползва за операционна система Chrome OS.