iZone.bg
Съвети

Защо лаптопите втора ръка могат да се окажат най – правилното решение?

от Хасан Хасан 3 мин. за прочитане
  1. Защо лаптопите втора ръка могат да се окажат най – правилното решение?

Минавала ли ви е някога мисълта, че може би покупката на лаптопи втора употреба може да е по – доброто решение за вас? Предполагаме, че поне веднъж сте се замисляли над това. Знаем и обаче, че голяма част от вас все още са предубедени и предпочитат да закупят чисто нова ИТ техника, вместо да разгледат какво се предлага в онлайн магазини като www.izone.bg.

Тази статия е за тези от вас, за които мисълта за покупка на лаптопи втора ръка изглежда немислима.

Преди да започнем искаме да уточним, че нямаме за цел да ви накараме непременно да купите компютър или лаптоп втора употреба, а само да ви представим някой от предимствата на покупката на техника втора ръка. Изборът оставяме на вас.

И така, какво можете да спечелите, ако изберете да закупите лаптопи втора ръка от ITopia?

Ако влезете и разгледате страниците на www.izone.bg ще забележите, че техниката, която се предлага там е като чисто нова. Това означава, че преди да бъде изложена за продан, всеки лаптоп и компютър втора ръка е преминал през редица тестове и е в изключително добро техническо състояние и има перфектен външен вид.

Няма как да не ви направи впечатление, че всички лаптопи втора употреба се предлагат на цени, които са в пъти по – ниски от цените, на които се предлагат чисто новите ИТ устройства.

Това е така, тъй като без значение дали предлагания лаптоп е ползван година или само седмица, той е втора употреба  цената му логично трябва да е по – ниска. Така можете да закупите лаптопи или компютри, които са последен клас, но за които вие ще платите много по – малко пари.

Не на последно място е и факта, че купувайки своето устройство от онлайн магазини като ITopia вие ще закупите устройство, което е придружено с гаранция, което пък от своя страна ви гарантира спокойствието, че техниката ви е наистина в перфектно техническо състояние.

Автор на статията

Хасан Хасан

С огромен афинитет към компютрите и технологиите от малък. Често се увлича по разнообразни ИТ теми. Обожава всичко което съдържа някакви чипове и микропроцесори.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.