iZone.bg
Съвети

Великденски оферти: дайте нов живот на лаптоп втора ръка

от Георгиос Стамос 5 мин. за прочитане
  1. Великденски оферти: дайте нов живот на лаптоп втора ръка

Дойде сезонът на курабиийте и козунаците, но и на умните инвестиции. Защо да харчите пари за чисто нов лаптоп като можете да дадете нов живот на евтин лаптоп втора ръка? С великденските оферти в разгара си сега е моментът да намерите висококачествени лаптопи на значително по-ниски цени от обичайното.

 

Достъпна цена

 

Може би най-голямото предимство на лаптопите втора ръка е, че не е нужно да дадете един куп пари, за да сте в крак с новите технологии. В зависимост от характеристиките на лаптопа, който си изберете, можете да спестите над 50% от цената спрямо нов с подобни параметри. Освен това,  така имате възможност да изберете по-висок клас устройство, което в противен случай да е извън вашия бюджет.

 

Гаранция за качество

 

Лаптопите втора ръка са много добре обслужени и тествани преди да бъдат пуснати за продажба, което гарантира тяхното качество. Профилактиката включва неща като почистване на прах, смяна на вентилатори и термопаста, и други. Твърдият диск, оперативната памет и общото техническо състояние също подлежат на щателни тестове. Не само това, но и при пазаруване от надежден продавач, получавате гаранция с продължителност поне 12 месеца. Така може да бъдете спокойни, че правите надеждна покупка.

 

Разнообразие

 

Когато купувате лаптоп втора ръка, можете да избирате между голямо разнообразие от марки и модели. Елегантните и компактни ултрабуци са идеални за хора, които са непрестанно в движение, а мощните геймърски лаптопи могат да покрият очакванията и на най-взискателния геймър. Каквито и да са вашите нужди, има евтин лаптоп втора ръка точно по ваш вкус. 

 

Не чакайте великденските оферти да приключат и дайте нов живот на лаптоп втора ръка сега. Банковата ви сметка ще ви благодари!

Автор на статията

Георгиос Стамос

🙂

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.