iZone.bg
Съвети

Няколко причини да предпочетете магазин за продажба на лаптопи втора ръка при покупка на вашето устройство

от Георгиос Стамос 2 мин. за прочитане
  1. Няколко причини да предпочетете магазин за продажба на лаптопи втора ръка при покупка на вашето устройство
Реновирана техника с 0% лихва!

Ако не държите да показвате на всеки цената, на която сте закупили вашия лаптоп и ако не държите на всяка цена да притежавате чисто нова техника, тогава може би ще ви е от полза да узнаете какви са предимствата на магазини като www.izone.bg, които предлагат лаптопи, компютри и таблети втора ръка.

Ще ви представим някой от най – важните причини, поради които покупката на ИТ техника от магазин за втора употреба е много удачна.

  • Изгодна цена

Знаете, че в момента лаптопи, таблети и компютри могат да се открият във всеки магазин за такъв вид техника. Цените, на които се предлагат тези устройства в магазините не са никак ниски и не всеки може да си позволи да закупи лаптоп или компютър на тези високи цени.

За разлика от магазините, които предлагат нови устройства, в магазини като ITopia се предлага техника, която е била вече ползвана и това е причината цените да са доста по – ниски и изгодни. Купувайки своя лаптоп втора употреба вие правите една много добра покупка.

  •  Качество

Покупката на техника от магазини за продажба на лаптопи втора ръка ви гарантира, че ще закупите лаптоп, който е проверен, тестван и който ще ви върши перфектно работата, заради която ви е необходим.

Да, можете да купите компютър втора ръка по обява примерно, но тогава няма как да сте сигурни какво сте купили, докато не започнете да го използвате. При покупка от магазин за лаптопи втора ръка обаче такива гаранции имате, тъй като всички продукти се предлагат с гаранция.

  • Разнообразие

В  ITopia ще откриете същото голямо изобилие от компютри, лаптопи и таблети каквото ще откриете и във всички магазини, които предлагат чисто нова ИТ техника. Разликата е, че от www.izone.bg можете да закупите и най – новия, бърз и модерен лаптоп на много по – ниска цена.

Георгиос Стамос

Георгиос Стамос

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.