iZone.bg
Съвети

Направете точния избор с ITopia

от Евгени Илиев 3 мин. за прочитане
  1. Направете точния избор с ITopia

Техниката в офиса ви е остаряла и е време да я подмените. Това е напълно нормално, тъй като както всяко нещо на този свят и ИТ техниката няма как да е вечна.

Всяка година излизат по – нови и по – мощни модели на компютри и лаптопи и за да е ефективна работата в офиса ви трябва и по – добра техника.

Какво обаче да направите със старите си компютри и лаптопи, които макар и остарели, все още могат да послужат на някого?

Ако се чудите как най – бързо да се отървете от старата си техника в офиса, ето какво можете да направите.

Влезте на страниците на www.izone.bg и разгледайте внимателно какво се предлага там.

Ще ви направи впечатление, че освен, че в онлайн магазина се предлагат компютри втора ръка, можете и да продадете старата си техника без никакъв проблем.

От ITopia предлагат много изгодни цени при изкупуване на стари или неработещи компютри и лаптопи, така че можете не само да се отървете от цялата си излишна техника, но и да спечелите от това.

Освен това, можете да закупите необходимите си устройства на много изгодни цени, тъй като www.izone.bg предлагат лаптопи втора ръка, които са с много добри технически характеристики.

Каквото и да си говорим, покупката на лаптопи втора употреба е едно много добре решение особено в дни на криза като днешните. А ако освен изгодна покупка на нужната ви ИТ техника успеете да продадете старите ИТ си устройства на добра цена, нима това не е изгодна сделка и добър бизнес план?

Разбира се, това е нашето предложение, а от вас зависи дали ще се възползвате от него, но нищо не ви пречи поне да разгледате какво предлагат от ITopia, нали?

На страниците на онлайн магазина ще откриете голямо разнообразие от компютри и лаптопи втора употреба, аксесоари и резервни части на добри цени.

Направете точния избор – разгледайте предложенията на ITopia!

Евгени Илиев

Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1702, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.