iZone.bg
Съвети

Направете разумна покупка и изберете компютри втора ръка

от Мартин Шолев 3 мин. за прочитане
  1. Направете разумна покупка и изберете компютри втора ръка

Употребяваната техника също има своите предимства

Искате да подмените стария си компютър с нов? Желаете ли да откриете качествена техника на добри цени? Не ви допада идеята за покупка на техника втора употреба? Ако се съмнявате в качеството на употребяваната техника, ние ще ви разубедим в това. Тук ще ви изброим предимствата да си закупите техника втора ръка. Употребяваната техника може да се окаже дори по-добра от тази, която е чисто нова. Това е факт, защото ние ви предлагаме компютри, които са от висок бизнес клас и са направени от изключително надеждни и качествени материали, чийто живот може да превиши многократно този на чисто новите лаптопи от нисък клас например.

Съветваме ви да си изберете компютър от онлайн магазин за компютри втора ръка  като iZone. Няма да сгрешите, защото тези компютри, въпреки че са употребявани,  имат отличен външен вид, сякаш са чисто нови, и добри технически характеристики  и са преминали предварителни тестове с диагностичен софтуер. Техният произход е от различни европейски страни и са изкупени от компании от различни сфери на бизнеса като например международни банки, които подменят техниката си около на всеки три години. Компютрите са подходящи както за потребностите на бизнеса, така и за дома. При нас вие имате богат избор от компютърни конфигурации с различни по вид параметри, които са с минимална гаранция от 6 месеца до 1 година.

Изберете компютри втора ръка от нашия магазин, защото така вие  получавате качествена  маркова техника на ниски цени, която на реалната си цена е обикновено прекалено скъпа за крайния потребител.

Имате старо и неработещо устройство? Няма проблем! Хубавата новина е, че можете да намалите цената на покупката си, ако върнете старото си устройство. Така вие изключително лесно се разделяте със старата си техника, и си взимате употребявана, но на супер цена.

Вече няма нужда да давате повече пари за чисто нов компютър, при наличие, че можете да си вземете марков, дори с по-добро  качество, но за по-малко пари.

Автор на статията

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.