iZone.bg
Съвети

Как най – изгодно да оборудвате офиса си с ИТ техника?

от Мартин Шолев 2 мин. за прочитане
  1. Как най – изгодно да оборудвате офиса си с ИТ техника?

Започвате нова дейност или разширявате фирмата си? Търсите възможно най – изгодните като цени компютри и лаптопи, с които да оборудвате офиса си?

Имате няколко варианта за действие.

Можете да закупите нова ИТ техника или да изберете лаптопи и компютри втора ръка от www.izone.bg.

Ще разгледаме двата варианта поотделно, а вие ще изберете кой вариант е по – изгоден и удачен за вашия бизнес.

В момента има толкова много магазини, в които можете да откриете много голямо разнообразие от нови лаптопи и компютри и ако парите, които трябва да платите за тях не ви притесняват, можете да закупите колкото броя са ви нужни от всеки един магазин за продажба на ИТ техника.

Ако търсите нови лаптопи или компютри на изгодни цени обаче, ще ви се наложи да се спрете на такива, които не са с много високи технически характеристики или модели, които отдавна не се търсят от потребителите. Това означава, че ако се спрете на стари модели лаптопи или компютри ще оборудвате офиса си с техника, която няма да ви върши на 100% работата, за която сте я купили.

Другият ви вариант за действие е да погледнете какво се предлага от www.izone.bg. Лаптопите втора употреба, с които можете да оборудвате офиса си по нищо не се отличават от чисто новите, освен в цените. ИТ устройствата са преминали през редица тестове, разполагат с гаранция и се предлагат на много изгодни цени.

За сумата, която ще дадете, за да закупите два чисто нови лаптопа ще купите няколко лаптопа втора ръка, които освен това ще са с много добри технически характеристики.

Ако пък имате стари или отдавна неработещи компютри или лаптопи, от които искате да се отървете, можете да ги продадете на магазина и така да купите нужните за офиса ви ИТ устройства на още по – ниски цени.

 

Автор на статията

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.