iZone.bg
Съвети

Как да закупите лаптопи и таблети изгодно?

от Мартин Шолев 2 мин. за прочитане
  1. Как да закупите лаптопи и таблети изгодно?

Само до преди няколко години един компютър или лаптоп бяха достатъчни за едно семейство. Проверявахме си пощите, четяхме новините и оставяхме децата си да поиграят на някоя игра.

Да, но времената се промениха и днес всеки член на семейството иска да има свое собствено устройство, на което да се забавлява както намери за добре и без да се съобразява с останалите членове на семейството.

Това е много хубаво, но как да организирате така нещата, че да можете да си позволите да закупите на всеки по един лаптоп или таблет?

В магазините се предлагат лаптопи, таблети и компютри на изплащане, да, но можете ли да си позволите да изплащате толкова много устройства наведнъж?

А и струва ли си, когато имате друг, много по – евтин и удобен начин да се сдобиете с лаптопите и таблетите, които искате?

Просто влезете на страниците на www.izone.bg и ще разберете за какво говорим.

Онлайн магазинът предлага ИТ техника втора ръка на много добри цени.

Защо да не се възползвате от покупката на лаптопи втора ръка, вместо да търсите начини да купувате чисто нови устройства, за които трябва или да пестите или да изплащате с месеци?

Лаптопите втора употреба, които се предлагат от www.izone.bg се различават от чисто новите ИТ устройства единствено по много по – ниската цена.

Можете сами да се уверите в това, което ви казваме много лесно. Определете цената, която можете да дадете за лаптоп или таблет. След това отворете страниците на който и да е онлайн магазин за продажба на ИТ техника и изберете модел.

Сега влезете на страниците на www.izone.bg и потърсете модела лаптоп втора ръка и сравнете цените, външния вид, техническите характеристики, гаранцията.

Сами ще се уверите, че цената, която ще платите за покупката на ново устройство е в пъти по – висока от тази, която ще платите, ако се спрете на лаптопи втора ръка.

 

Автор на статията

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.