iZone.bg
Съвети

Как да „подмладите” компютрите в офиса?

от Мартин Шолев 2 мин. за прочитане
  1. Как да „подмладите” компютрите в офиса?

Компютрите в офиса ви вече са остарели? Искате да ги смените с нещо по – мощно и ново, но се чудите какво да правите с всичката стара техника, която все още работи?

Спокойно, можете лесно да се отървете от всичко в офиса и на това отгоре да вземете пари.

Просто влезте на страниците на www.izone.bg и разгледайте какво се предлага там.

Ще забележите, че от ITopia предлагат не само продажба на лаптопи втора ръка, но и изкупуват стари и ненужни компютри и лаптопи.

Това е много голямо улеснение за всички, които искат да подменят техниката в офиса си, без да дават големи суми за чисто нови устройства.

От една страна, можете да продадете всичката си излишна ИТ техника на  www.izone.bg, като така не само ще се отървете от нея веднага, но и ще вземете добри пари за това.

От друга страна, купувайки лаптопи втора употреба ще спестите не малко средства, а офисът ви ще разполага с устройства, които са с много по – добри характеристики и които ще ви вършат работа дълго време занапред.

Не е нужно да обявявате цялата си офис техника за продажба по различни сайтове и да чакате с месеци някой да се заинтересува от нея.

Просто влизате на страниците на ITopia, свързвате се със служителите и се уговаряте кога да извършите продажбата на непотребните лаптопи и компютри.

Веднъж взели парите от продажбата, можете да разгледате и какви лаптопи втора ръка предлагат и да изберете за вашия офис това, което ви е необходимо.

Ще сте спокойни, че сте закупили лаптопи и компютри, които са преминали през всички необходими тестове и които разполагат с гаранция.

Едва ли ще откриете по – бърз, лесен и икономически изгоден начин да подмените цялата ИТ техника в офиса си.

Побързайте и разгледайте предложенията на ITopia, цените на лаптопите втора употреба наистина си струват.

Автор на статията

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.