iZone.bg
Съвети

Два варианта за избор на лаптопи втора ръка за детето

от Евгени Илиев 3 мин. за прочитане
  1. Два варианта за избор на лаптопи втора ръка за детето
Реновирана техника с 0% лихва!

За добро или лошо, децата ни проявяват интерес към таблетите, лаптопите и телефоните в съвсем ранна възраст.

Интересът на децата към тези устройства може да не ни харесва, но това е животът, просто трябва да приемем, че децата ни растат във време, различно от нашето и забавленията им са доста по – различни от нашите, когато сме били деца..

Ако и вие сте родители, тогава сигурно вече ви е минавало през ума, че колкото и да се противите на идеята, ще трябва да осигурите на детето си желания таблет или лаптоп.

Ако това решение вече е узряло във вас, предполагаме се чудите как да закупите таблета или лаптопа за детето си на добра цена.

Вариантите за покупка на такъв вид техника са няколко: да закупите чисто нов таблет или лаптоп или да потърсите лаптопи втора ръка.

Как да купите нови ИТ устройства си знаете и сами. Ние искаме да ви помогнем в случай, че решите да потърсите лаптопи втора употреба.

И така, ако сте избрали втория вариант, отново имате два начина за действие: да разгледате обявите по сайтовете, където се предлагат лаптопи и таблети втора ръка, или да потърсите това, което ви е нужно от страниците на специализирани магазини за продажба на техника втора употреба като www.izone.bg.

Ако изберете първия вариант, можете и да попаднете на нещо, което си струва цената, но има вероятност да сгрешите в избора си, тъй като при покупката на лаптопи втора ръка от частни лица няма гаранция, че устройството наистина работи добре.

Ако се спрете на техниката , която се предлага от магазини като www.izone.bg, то тогава изборът ви със сигурност ще се окаже добър.

Не го казваме само за да ви накараме да направите покупката си от ITopia, а защото всички лаптопи, таблети и компютри втора употреба, които се предлагат там са минали през редица сериозни тестове, преди да бъдат изложени за продажба.

Евгени Илиев

Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.