iZone.bg

Лаптопи втора ръка Lenovo ThinkPad T410

  1. Лаптопи втора ръка Lenovo ThinkPad T410
Резултати 0

Покажи по

9
18
27
36

Цена

Марка

Модел

Вид процесор

Модел процесор

Процесорни ядра

Рам

Вид рам

Видео карта

Твърд диск

Размер на екрана

Резолюция

Технология на дисплея

Клавиатура

Батерия

Цвят

Клас

Тегло

Сортирай по:

Популярни
Последно добавени
Най-евтини
Най-скъпи
Промо
IZONE.BG - Купи реновирана техника на изплащане с 0% лихва!

Няма намери продукти според зададените критерии.

Повече за нашите Lenovo ThinkPad T410

Lenovo ThinkPad T410

Lenovo ThinkPad T410 е 14-инчов модел бизнес лаптоп. T410 предлага отлична функционалност и мощност, гарантирана от процесорите Intel Core.

Lenovo ThinkPad T410 е 14-инчов модел бизнес лаптоп. Като типичен представител на серията ThinkPad, T410 предлага отлична функционалност и мощност, гарантирано от името. Моделът влиза в производство през 2010г. и със светкавичните темпове се превръща в една от най-желаната от потребителя машина.

Лаптопите се таргетират като бизнес насочени устройства, но тъй като не се считат за премиум клас те са достъпни и предпочитани от всякакви хора, които ги ползват по различни предназначения. Въпреки това, най-често се срещат в офис среда, поради своята гарантирана надеждност и издръжливост.

14 инча се оказва идеалният размер за голям брой потребители

Той не е нито много малък, за да е неудобен за работа, нито много голям, за да бъде лесно преносим. Но размерът и лекотата му (2кг.) далеч не се оказват едни от преимуществата на този лаптоп. Начин, по който е изграден и включените хардуерни компоненти са основното предимство на този модел.

Lenovo ThinkPad T410 предлага много и различни конфигурации, така че да са достъпни за хора с различен бюджет и да могат да се ползват за различни нужди. Универсалната комбинация от елементи, които да покрият изискванията на повечето потребители и софтуер е: Intel Core i5 процесор, 4GB RAM памет, вградена видео карта Intel GMA HD и дисково пространство 320GB HDD.

Най-мощната конфигурация, която този модел предлага е следната: Intel Core i7 процесор, 8GB RAM памет, външен Nvidia NVS GPU в допълнение към вградена видео карта Intel GMA HD и дисково пространство 128GB SSD.

Процесорите, които се предлагат с ThinkPad T410 са модели от Intel Core семейството

Всички те са първо поколение двуядрени процесори, независимо от класа им. Имате няколко опции, между които да избирате: Intel Core i5 520M или 540M за среден клас лаптопи, или Intel Core i7-640M за по-мощна и бърза машина.

При видео картите нямате никак богат избор. Обикновено, всички лаптопи от този модел идват с вградена видео карта Intel GMA HD. Но, ако търсите по-добра производителност може да добавите към поръчката допълнителна външна NVidia NVS карта.

Що се отнася до RAM паметта, отново трябва да се замислите за какво точно ще ползвате това устройство. Колкото повече RAM, толкова по-голямо работно натоварване може да се поеме. T410 има варианти с от 1GB до 8GB RAM памет.

Двете опции за резолюции на дисплея са: 1280x800 и 1440x900.

Lenovo ThinkPad T410 работи с операционна система Windows.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.