iZone.bg
Съвети

Подарете за Коледа лаптопи втора употреба от ITopia

от Евгени Илиев 3 мин. за прочитане
  1. Подарете за Коледа лаптопи втора употреба от ITopia

До Коледа остават броени дни и трябва да помислите за подаръците, с които да зарадвате семейството си. Ако все още се чудите с какво най – много ще ги зарадвате, ние имаме идея за вас.

Сред най – предпочитаните подаръци са лаптопите и таблетите, така че ако все още не сте решили напълно какъв да е подаръкът за детето или половинката ви, нашият съвет е да помислите за лаптоп или таблет.

Тъй като знаем, че тези страхотни ИТ устройства не са все още никак евтини, ние ви предлагаме да разгледате страниците на www.izone.bg.

Предлагаме ви да разгледате предложенията на този магазин, защото:

  • В него можете да откриете страхотни лаптопи втора употреба, които по нищо няма да се различават от чисто новите;
  • Защото можете да продадете старите си, неработещи или ненужни компютри и лаптопи и да получите доста добра сума за тях, или пък да закупите на още по – ниска цена таблета или лаптопа втора употреба, който сте си харесали.

В ITopia предлагат лаптопи втора ръка, които са прецизно подбрани, тествани и по никакъв начин не се различават от тези, които ще купите като чисто нови, така че можете да сте спокойни, че подаръка ви ще е оценен по достойнство.

Ако пък имате неработещи лаптопи или компютри, от които искате да се отървете, можете лесно да ги продадете на www.izone.bg и да вземете за старата си ИТ техника за едни добри пари.

Нима има по – добра сделка от тази, при която можете да вземете пари от неработещата си техника и да закупите лаптопите втора употреба на още по – ниска цена?

Нима има по – хубав подарък за Коледа от един лаптоп или таблет?

Ако искате още повече да зарадвате близките си, можете заедно с лаптопите втора ръка да закупите и аксесоарите, които са им необходими, тъй като от ITopia предлагат и аксесоари втора ръка, цените на които са изключително изгодни.

Евгени Илиев

Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1702, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.