iZone.bg
Съвети

Можем ли да купим още по – изгодно лаптопи втора употреба?

от Хасан Хасан 2 мин. за прочитане
  1. Можем ли да купим още по – изгодно лаптопи втора употреба?

Говорили сме не един път, че покупката на компютри или лаптопи втора употреба не се различава по нищо от покупката на чисто нова ИТ техника освен в цената.

Говорили сме и за това, че с покупката на техника втора ръка от www.izone.bg можете да намалите още цената на покупката, ако върнете старото си, неработещо или много остаряло устройство.

Но не сме говорили как можете да пазарувате още по – изгодно лаптопи и компютри втора ръка.

Може би си мислите, че това е невъзможно, но грешите.

Да си представим, че търсите да закупите още един лаптоп, но не ви се дават много пари, тъй като ще го ползвате всички в дома или пък ще е първия лаптоп, който купувате за детето си и искате да се научи да борави с него добре, при да му оставите в ръцете по – скъпа техника.

Разбира се, вие вече сте купували лаптопи втора ръка и знаете, че техниката, която се предлага от www.izone.bg е тествана, качествена и с гаранция и отново се насочвате към страниците им.

Там разбира се ще намерите голямо разнообразие от лаптопи с добри технически характеристики, които са не само много изгодни като цени, но които на външен вид са като чисто нови, но не за това искаме да говорим този път.

Защото, ако търсите нещо още по – изгодно от това, можете да видите какви промоции предлагат от магазина.

Обърнете внимание, че промоциите на лаптопи втора ръка са още по – изгодни като цени.

И промоциите не са само за лаптопи. Ако ви трябва таблет, компютър или някой и друг аксесоар, можете да се възползвате от промоциите и да сте спокойни, че сте закупили точно това, от което имате нужда и то на много, много по – ниски цени.

 

Автор на статията

Хасан Хасан

С огромен афинитет към компютрите и технологиите от малък. Често се увлича по разнообразни ИТ теми. Обожава всичко което съдържа някакви чипове и микропроцесори.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.