iZone.bg
Съвети

Компютър или лаптоп за детската стая?

от Хасан Хасан 2 мин. за прочитане
  1. Компютър или лаптоп за детската стая?

 

Да поговорим за това на какво да се спрете, когато дойде време да купите за детската стая ИТ устройство.

Въпросът тук е не кое е по – модерно, тъй като всички знаем, че лаптопите имат голямо предимство, въпросът по – скоро е кое е по – практичното и евтино решение.

Не си мислете, че като ви казваме да търсите нещо практично и евтино ви караме да купувате стари модели компютри. Няма такова нещо.

Просто, когато детето ви поотрасне и дойде време да му купите някакво ИТ устройство, не е нужно то да бъде най – нов модел или последен писък на модата. Децата са палави и е добре, поне първото му такова устройство да бъде нещо втора ръка, за да не треперите всеки път като започне да тича насам – натам да не го събори или счупи.

Добре е също така да се спрете на компютри втора ръка, такива като от www.izone.bg примерно.

Защо ви съветваме да погледнете компютри втора употреба?

Разбира се, можете да купите чисто нов компютър, от който и да е магазин, наистина в момента не са никак скъпи.

Но струва ли си покупката на чисто нов компютър, при положение, че можете да откриете компютри втора ръка, които ще ви свършат същата работа?

От една страна ще сте спокойни, че детето ви няма как да разнася устройството от стая в стая, от друга страна можете винаги да го контролирате какво прави, а от трета страна ще дадете съвсем малко пари. А работата, която ще ви вършат компютрите втора употреба от www.izone.bg ще е абсолютно същата, каквато ще ви върши и един чисто нов компютър.

А след като детето ви поотрасне и се научи да пази вещите си, можете да върнете компютъра и да му купите лаптоп. Е, не е ли практично и добро решение това?

 

 

 

Автор на статията

Хасан Хасан

С огромен афинитет към компютрите и технологиите от малък. Често се увлича по разнообразни ИТ теми. Обожава всичко което съдържа някакви чипове и микропроцесори.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.