iZone.bg
Съвети

Избор на първи таблет за детето – нов или втора употреба?

от Евгени Илиев 3 мин. за прочитане
  1. Избор на първи таблет за детето – нов или втора употреба?

Днес почти всеки разполага с таблет и това си е напълно в реда на нещата. Тези устройства са изключително удобни, леки, компактни и разполагат с всички нужни ни за работа или сърфиране в Мрежата технически характеристики.

Тук няма да обсъждаме толкова възможностите на таблетите, а по – скоро ще поговорим за това на какъв таблет да се спрете, когато купувате първия таблет на детето си.

Темата за покупката на таблети за децата е спорна, тъй като има както доста привърженици, така и доста противници, но ако трябва да сте напълно откровени пред себе си, знаете, че рано или късно ще ви се наложи да се предадете и се огледате за изгодна покупка на таблет.

Въпросът по – скоро е дали да купите нови или таблети втора употреба от www.izone.bg.

В момента на пазара могат да се открият наистина много марки таблети, които се предлагат на различни цени, така че изборът на тези устройства може да бъде едновременно и лесен и объркващ.

Лесен може да бъде, ако цените нямат значение. Ако обаче търсите да купите първото такова устройство за детето си, което да не е произведено съмнителен производител и което да се предлага на изгодна цена, тогава изборът на устройство може да бъде и малко объркващ.

Можете да изберете да закупите чисто нов таблет от неизвестна марка на ниски цени, или да се спрете на таблети втора употреба, които са не само на ниски цени, но и от световноизвестни и доказали се марки.

От една страна ще купите устройство, в техническите характеристики на което няма да сте сигурни, но пък ще е ново, а от друга страна можете да купите таблети втора ръка, които по нищо няма да се различават от чисто новите, ще са от известни марки и ще ги купите на много изгодни цени.

Решението на нови или втора употреба таблети да се спрете си е ваше, но преди да направите покупката си, нашият съвет е да влезте на страниците на www.izone.bg и все пак да хвърлите едно око какви таблети втора употреба се предлагат там.

 

 

 

Автор на статията

Евгени Илиев

Занимава се с компютри през последните 26 години. Все още обича да учи и да помага, чрез споделяне на знания. За него е чест да бъде полезен на другите

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.