iZone.bg
Ново Предложение

Lenovo ThinkCentre М71е – изгодна геймърска опция

от Георгиос Стамос 5 мин. за прочитане
  1. Lenovo ThinkCentre М71е – изгодна геймърска опция

Защо да изберем реновиран геймърски компютър?

Ако сте запален геймър и си търсите подходящ компютър, преди да предприемете покупка, е добре да помислите за какви игри ще го ползвате и какви са най-изгодните предложения на пазара. Един приличен нов геймърски компютър със сигурност ще ви струва четири-цифрена сума. Какви са вариантите обаче, ако не разполагате с толкова средства или въобще можете ли да минете „по-тънко“. Отговорът е Да!

Предлагаме ви геймърска конфигурация от висок клас на уникална цена. Това е изцяло реновираният бизнес компютър Lenovo ThinkCentre M71e, оборудван с чисто нова видеокарта от висок клас GIGABYTE nVidia GeForce GTX 1050 2GB GDDR5 128 bit, която го прави подходящ за всякакви игри. Мощността на графичната карта е от най-ключово значение, тъй като от нея зависи графичната производителност и цялостното изживяване по време на игра. Друг важен фактор при този модел е добрата охладителна система и безшумната работа на компютъра. Процесорът му е четириядреният Intel Core i5 Quad 2400 3.10 GHz, а оперативната памет е 8GB DDR3. Има и достатъчно голям 320GB твърд диск, който да побере любимите ви игри. В кутията на Lenovo ThinkCentre M71e има място да се добави и още един твърд диск, като например някой бърз SSD.

Основна роля за избора на този модел играе цената му. Компютърът се предлага на приятната цена от 749 лв. с ДДС и е със стандартна гaранция от 12 месеца, а видеокартата му е с гаранция 36 месеца.

Отлични характеристики на достъпна цена

С избора на този модел получавате надежден геймърски компютър с добри характеристики, който спокойно може да се сравнява с чисто новите модели.

Той наистина е уникално като цена решение за всякакъв тип игри като: GTA V , Overwatch, DOTA 2 , League Of Legends, Heroes of the Storm, StarCraft 2, Diablo 3, Assassins Creed, World of Warcraft, Batman: Arkham Knight, Call of Duty 4: Modern Warfare, The Elder Scrolls V: Dragonborn.

i5games

Идеалният избор за вашето супер гейм изживяване

Убедете се сами защо този модел наистина си заслужава. Тук може да видите видеоклип с реален тест на играта GTA V, умишлено заснет с видеокамера за да се види реалния FPS при игра, тъй като използването на софтуер за запис взема от ресурсите на компютъра и намалява стойността на FPS. Тестът при GTA V с настройки “High” показва много добра графика при 60 FPS.

Представяме ви и видео тест на играта Overwatch с настройки на графиката medium-high, заснет с програмата FRAPS, който може да разгледате. Тук стойността на FPS е 60, като реално софтуерът за запис намалява FPS с около 10-15 кадъра в секунда.

Конфигурацията е проверена и в секцията “Can You Run It” на авторитетния сайт game-debate.com.

Ето какво показва той:

Идеалният избор за вашето супер гейм изживяване

Идеалният избор за вашето супер гейм изживяване

Идеалният избор за вашето супер гейм изживяване

Идеалният избор за вашето супер гейм изживяване

Идеалният избор за вашето супер гейм изживяване

Идеалният избор за вашето супер гейм изживяванеИдеалният избор за вашето супер гейм изживяване

Идеалният избор за вашето супер гейм изживяване

Автор на статията

Георгиос Стамос

🙂

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.