iZone.bg
Ново Предложение

Бюджетен компютър HP Elite 8000 – добър избор за всеки геймър

от Хасан Хасан 6 мин. за прочитане
  1. Бюджетен компютър HP Elite 8000 – добър избор за всеки геймър

Как да изберем компютър, ако сме геймъри?

Всички знаем ,че за да е подходящ един компютър за игри, трябва да е не само с добър процесор и достатъчно оперативна памет, но и с бърз графичен процесор (който впрочем е най-важното нещо), една или повече мощни видео карти, както и твърд диск с голям капацитет, тъй като повечето съвременни игри заемат голямо пространство. Но за да си осигурим пълноценно геймърско изживяване, необходимо ли е да правим сериозна инвестиция от порядъка на минимум 1000 до 2000 лв.? Отговорът е не. Има възможност да се сдобием с компютър с добри параметри, без да се разделяме със голяма сума.

Ако сте геймър и искате да си вземете надежден компютър за игри, като не навредите на бюджета си, то ние ще ви дадем страхотно предложение. Представяме ви специално подбран и модифициран за геймъри реновиран компютър  HP Elite 8000 с нова видеокарта. Компютърът притежава нужните параметри  за постигането на една задоволителна производителност по време на игра, а цената му е просто удивителна. Можете да го откриете сред разнообразието от компютърна техника втора ръка в онлайн магазин iZone.

Защо HP Elite 8000?

Сам по себе си това е бизнес клас компютър, който на пръв поглед не би попаднал в полезрението на геймърите. След подходящата намеса от наша страна обаче този модел в момента представлява една от най-изгодните опции за геймъри на пазара. Предстои сами да се убедите в това. Ето и неговите технически характеристики.

Процесорът му е четириядрен Intel Quad Core Q8400 2.66 GHz, има оперативна памет 6GB DDR3. Твърдият му диск е с размери 250GB HDD SATAII, а пък видеокартата му е чисто новата MSI nVidia GeForce GT730 4GB DDR3 128 bit.

Както сами виждате параметрите не са особено внушителни, но практиката, а и нашите тестове показват (вижте по-долу), че са напълно достатъчни за най-популярните онлайн игри.

Безспорно най-голямото му предимство е едно – цената му е от 399 лв. с ДДС.

HP Elite 8000 се предлага със стандартна гаранция от 12 месеца, а видеокартата му е с 24 месеца гаранция. Компютърът работи безшумно като поддържа нормална температура на процесора и видеокартата при натоварване.

Подходящ е за игри като например DOTA , League Of Legends, Heroes of the Storm, StarCraft 2, Diablo 3.

Core2DuoGamesТук може да видите видеоклип с реален тест на играта League Of Legends, умишлено заснет с видеокамера за да се види реалния FPS при игра, тъй като използването на софтуер за запис взема от ресурсите на компютъра и намалява стойността на FPS.  Тестът при игра с настройки “High” на League Of Legends показва 90-100 FPS, което може да видите от клипа.

 

100% Гейм изживяване

Конфигурацията на този модел е проверена и в секцията “Can You Run It” , която може да откриете в авторитетния сайт game-debate.com с други от най-известните игри като: Batman: Arkham City, Call of Duty 4: Modern Warfare, Diablo 3: Reaper Of Souls, League of Legends, The Elder Scrolls V: Dragonborn, StarCraft 2: Wings of Liberty, Heroes of the Storm.

 

Може да видите резултатите от game-debate.com по-долу:

Защо HP Elite 8000?Zashto HP Elite 8000?

Zashto HP Elite 8000- 4

Защо HP Elite 8000?

Zashto HP Elite 8000?

Zashto HP Elite 8000- 8Защо HP Elite 8000?

Zashto HP Elite 8000-

Вече можете да играете любимите си игри като в същото време спестите от цената.

Вижте за наличност на компютъра HP Elite 8000 в онлайн магазина ни izone.bg.

Автор на статията

Хасан Хасан

С огромен афинитет към компютрите и технологиите от малък. Често се увлича по разнообразни ИТ теми. Обожава всичко което съдържа някакви чипове и микропроцесори.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.