iZone.bg
Нетбук

Ново предложение Dell Latitude 2100: Ултрапортативна и здрава машинка за учениците

от Хасан Хасан 2 мин. за прочитане
  1. Ново предложение Dell Latitude 2100: Ултрапортативна и здрава машинка за учениците
Реновирана техника с 0% лихва!

 

Предимства:

  • – изчистен дизайн
  • – изключително здрав и надежден
  • – множество приложения

Недостатъци:

– обемист и тежичък

Насочен предимно към пазара на образователните продукти, нeтбукът Dell Latitude 2100 изпъква сред своите конкуренти най-вече с функционалността си в ежедневието и богатия набор приложения.

Основната целева група на Dell Latitude 2100 са подрастващите деца в училище. Поради тази причина, известната със здравината на своите продукти компания е добавила гумирано покритие върху корпуса, което предпазва капака от драскотини и осигурява защита на вътрешните компоненти при удар или изпускане. Плюс на шасито е и неговата грапавост, даваща сигурен захват.

Добро решение за работа на закрити пространства , например класна стая, е ТFT матрицата на 10,1-инчовия дисплей, който разполага и с вградена камера.

Фабрично разположената под наклон клавиатура предлага интиуитивен  достъп до сетивните бутони и антимикробно  покритие.

Корпусът e снабден с „куки“ през, които може да се прокара връв, така че машинката да се носи през рамо.

Със своя процесор Intel 1.6GHz, опериращ с 1 GB RAM, и твърд диск в размер на 80 GB, Dell Latitude 2100 се справя с Интернет сърфиране и базови работни задачи.

Ултрапортативната машинка  притежава батерия с работен режим над 5 часа и тежи 1.7 килограма. В сравнение с масата на един лаптоп (варира между 2.5-3.5 кг), Dell Latitude 2100 е подходящ за ползване като второ преносимо устройство.

 

Хасан Хасан

Хасан Хасан

С огромен афинитет към компютрите и технологиите от малък. Често се увлича по разнообразни ИТ теми. Обожава всичко което съдържа някакви чипове и микропроцесори.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.