iZone.bg
Лаптопи

Втора употреба лаптопи с над 2 години гаранция

от Мартин Шолев 2 мин. за прочитане
  1. Втора употреба лаптопи с над 2 години гаранция
Реновирана техника с 0% лихва!

ITopia.bg има удоволствието да Ви представи употребявани лаптопи, които имат над 2 години международна гаранция. Лаптопите са от високия клас и са все още актуални на пазара, като държат сравнително високи цени. Това са ултрамобилния Dell Latitude D430 и мощния бизнес модел Dell Latitude D630.

Двата модела са в безупречен външен вид, с чисто нови батерии и лицензни стикери за Windows Vista Business Edition. Гаранцията на лаптопите е от вида Dell Next Business Day On-site.

Какво представлява гаранцията Dell Next Business Day On-site

При нужда да използвате тази гаранция след обаждане на телефон, валиден за цялата страна – 008001104478 (цената е като за един градски разговор), вие се консултирате с човек от поддръжката на Dell и ако проблема не може да се реши от разстояние, то до 24 часа на адрес посочен от вас идва техник и отстранява проблема. Какво по-хубаво от това.

Лаптопите имат по-голяма гаранция дори и от повечето нови, които обикновено са с едногодишна такава.

Като вземем предвид всички тези неща, а също и цената на лаптопите (около 650 лв), то опредено може да се каже, че придобиването на един от тях е повече от добра оферта.

Мартин Шолев

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.