iZone.bg
Лаптопи

Ново предложение – IBM ThinkPad T40

от Мартин Шолев 2 мин. за прочитане
  1. Ново предложение – IBM ThinkPad T40

Отново ITopia излиза с ново предложение – IBM T40 с легендарната технология ТhinkPad, служещ за комфортно сърфиране в Интернет и основни ежедневни дейности не само на работното място.

Освен с изчистен дизайн IBM T40 разполага с много удобна за ползване клавиатура, която не се отличава съществено от тази на настолния компютър.

Този модел осъществява революция в лаптоп индустрията чрез инженерното решение, касаещо габаритите на преносимия компютър. IBM T40 e с тегло 2,2 кг и тънкост на корпуса от едва 2,5 см. За сравнение предишното поколение Т30 е почти два пъти „по-дебел“ – 3,6 см.

Друг новаторски момент, въведен от производителя, е  поставянето на магнезиеви нишки в корпуса, което го прави изключително здрав и качествен.

Лаптопът разполага с процесор Pentium M с честота 1,5 Ghz, 40 Gb твърд диск и 512 MB RAM, напълно достатъчни за нормалното функциониране на машината.

14,1“-инчовият екран е ярък и може да осигури максимална резолюция 1400 x 1050, а тестваните от нас батерии предлагат интервал на работа между час и два.

В заключение можем да твърдим със сигурност, че лаптопът  втора ръка IBM T40 е конструиран  в духа и традициите на IBM ThinkPad T-series, a със своята инициативност налага нови стандарти в производството на преносими компютри.

Автор на статията

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.