iZone.bg
Лаптопи

IBM ThinkPad T30 на склад

от Хасан Хасан 1 мин. за прочитане
  1. IBM ThinkPad T30 на склад
Реновирана техника с 0% лихва!

 

С радост съобщаваме на всички, занимаващи се с автомобилна диагностика, а и не само, че към момента разполагаме с ограничено количество лаптопи втора ръка IBM ThinkPad T30.

Лаптопите са оборудвани с процесори на 1.8 GHz и 2 GHz, имат много добър външен вид и повечето са с добри батерии, издържащи минимум 30 минути. Моделите са с тъчпад, като само при един лаптоп той не работи и се ползва вградената алтернатива – тракпойнт (или малкото червено кръгче по средата на клавиатурата).

Имаме и модел с проблеми с вградените USB портове, който сме оборудвали с външна карта PCMCIA с 4 USB 2.0  порта, които работят доста по-бързо от вградените USB 1.1 портове.

При голям интерес от клиенти ще можем да внасяме занапред по-големи количества, и то по-често от този така все по-труден за намиране модел на IBM T30, тъсен главно за работа в автосервизи.

Хасан Хасан

Хасан Хасан

С огромен афинитет към компютрите и технологиите от малък. Често се увлича по разнообразни ИТ теми. Обожава всичко което съдържа някакви чипове и микропроцесори.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.