iZone.bg
Лаптопи

Двуядрено бюджетно решение като IBM ThinkPad R60

от Мартин Шолев 2 мин. за прочитане
  1. Двуядрено бюджетно решение като IBM ThinkPad R60

Днес на вашето внимание е един от надеждните, а и същевременно доста евтини (на цена под 300 лв.) двуядрени лаптопи втора ръка – IBM ThinkPad R60.

Лаптопът е наследник на по-стария модел IBM ThinkPad R52, като характеристиките му не се различават особено от тези на титанът от Т-серията IBM ThinkPad T60. Основната разлика между тях се изразява в използваните материали при конструкцията им. IBM R60  е така да се каже по-пластмасов от IBM T60, който притежава магнезиеви и алуминиеви сплави в шасито си. Пластмасов в никакъв случай не означава лесен за счупване, защото пластмасата при IBM R60 е доста по-надеждна от тези на новите бюджетни лаптопи например.

Сред лаптопите втора ръка в този ценови диапазон ThinkPad R60 се отличава най-вече с двуядрения си процесор и двата гигабайта оперативна памет.

Моделите, който получихме отново са в много добро състояние, с минимални следи от употреба и батерии, издържащи около 2 часа. Така че, ако търсите надежден и евтин лаптоп втора употреба с двуядрен процесор и прилични характеристики, то IBM ThinkPad R60 ви очаква в магазина на ITopia.bg.

Автор на статията

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.