iZone.bg
Лаптопи

Двуядрени лаптопи втора употреба от ITopia.bg

от Георгиос Стамос 3 мин. за прочитане
  1. Двуядрени лаптопи втора употреба от ITopia.bg

С радост можем да Ви съобщим, че получихме разнообразие от двуядрени лаптопи, които спадат към категорията „втора употреба“ само заради липсата на пълна окомплектовка (оригинални кашони, книжки и т.н.). Всички лаптопи имат перфектен външен вид (буквално изглеждат като нови), напълно функционални са и имат отлични батерии.

Повечето от моделите са пуснати на пазара преди около 2-3 години и са предимно от високия клас лаптопи – мощни, със силни процесори и видеокарти, които все още са конкурентни на пазара и държат висока цена. Лаптопите са с различни параметри и размери и сред тях може да се срещнат  марки като HP, DELL, Toshiba, Acer, Sony VAIO. Определено от тях могат да се изтъкнат няколко впечатляващи модела.

Един от тях е все още много актуалния на пазара HP Pavilion dv5, притежаващ елегантен дизайн, бърз двуядрен процесор на AMD RM-72 2.1 GHz, предостатъчно оперативна памет и добра видеокарта – ATI Mobility Radeon HD3450.

Като сме тръгнали с HP Pavilion не може  да не споменем и предшественика на dv5 – HP Pavilion dv6000. Този модел излезе първо  в САЩ и чак след известно време се появи на европейския пазар. Той също е оборудван с мощен  процесор с две ядра Intel T7250 2 Ghz, притежава видеокарта nNidia GeForce 8400 GS с 256 MB собствена памет и също има приятен дизайн, присъщ за серията HP Pavilion.

Сред всички се отличава и геймърският лаптоп  Acer Aspire 5920G. Бързият процесор Intel T7300 2GHz с 4 MB кеш и мощната видеокарта nVidia GeForce 8600 GT правят лаптопа подходящ дори и за най-новите игри, а цената му е по-малко от половината на един нов геймърски лаптоп.

За любителите на леките и ултрамобилни лаптопи пък са подходящи моделите  Sony VAIO VGN-SZ1XP или Dell Latitude D420.

Като цяло можем да обобщим, че представените втора употреба лаптопи са добро решение, ако желаете да се сдобиете със съвременен двуядрен лаптоп с добри параметри и то на доста размуна цена.

Всички останали лаптопи втора употреба можете да намерите в сайта на ITopia.bg.

Автор на статията

Георгиос Стамос

🙂

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.