iZone.bg
ITopia

Теглене на печелившия от играта "На приятелски начала"

от Евгени Илиев 2 мин. за прочитане
  1. Теглене на печелившия от играта "На приятелски начала"
Реновирана техника с 0% лихва!

В края на миналата година решихме да зарадваме, някой от нашите приятели във Facebook с един от най-продаваните при нас модели лаптоп втора ръка. В играта ни ‘На приятелски начала’ взеха участие повече от три хиляди фена на страницата ни. Един месец те избираха типажи от играта, отговаряйки най-близо до техен познат, който да развеселят в социалната мрежа.

Радостни сме да обявим и печелившия:

Честито на Анелия Димитрова с телефон 088780**** Към нея вече пътува Fujitsu/Siemens Lifebook s7020 в комплект с уеб камера.

На всички останали участници и харесали Facebook страницата ни, даваме 5% отстъпка при пазаруване от нашият онлайн магазин, до 15-ти февриари 2013 година. Следете във facebook за промо кода, както и за други изненади.

Искаме да благодарим на всички участници за интереса към играта. Ние от своя страна ще продължаваме да публикуваме полезни съвети, интересни факти и само най-добрите оферти за нова и употребявана техника в България. Освен във facebook, може да ни следите и в twitter и google+ или да се запишете за нашия бюлетин по e-mail.

Евгени Илиев

Евгени Илиев

С афинитет към компютрите още от училищна възраст, това се превърна и в основната ми дейност през годините. Стартирах развитието на собствен бизнес през 2009 с фирма ITopia, известна вече под името

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нови промоции и новини.

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.