iZone.bg
ITopia

Теглене на печелившия от играта "На приятелски начала"

от Георгиос Стамос 2 мин. за прочитане
  1. Теглене на печелившия от играта "На приятелски начала"

В края на миналата година решихме да зарадваме, някой от нашите приятели във Facebook с един от най-продаваните при нас модели лаптоп втора ръка. В играта ни ‘На приятелски начала’ взеха участие повече от три хиляди фена на страницата ни. Един месец те избираха типажи от играта, отговаряйки най-близо до техен познат, който да развеселят в социалната мрежа.

Радостни сме да обявим и печелившия:

Честито на Анелия Димитрова с телефон 088780**** Към нея вече пътува Fujitsu/Siemens Lifebook s7020 в комплект с уеб камера.

На всички останали участници и харесали Facebook страницата ни, даваме 5% отстъпка при пазаруване от нашият онлайн магазин, до 15-ти февриари 2013 година. Следете във facebook за промо кода, както и за други изненади.

Искаме да благодарим на всички участници за интереса към играта. Ние от своя страна ще продължаваме да публикуваме полезни съвети, интересни факти и само най-добрите оферти за нова и употребявана техника в България. Освен във facebook, може да ни следите и в twitter и google+ или да се запишете за нашия бюлетин по e-mail.

Автор на статията

Георгиос Стамос

🙂

iZone.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 0700 31 023

Телефон: 02 44 86 670

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивни дни

БЮЛЕТИН

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

© IZONE.BG 2011 - 2024. Всички права запазени.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици.

Количка

Количката е празна.