iZone.bg
ITopia

Izone.bg - Новият адрес на онлайн магазина на ITopia

от Мартин Шолев 1 мин. за прочитане
  1. Izone.bg - Новият адрес на онлайн магазина на ITopia
Реновирана техника с 0% лихва!

Здравейте приятели на ITopia,

Лятото дойде с най-дългия ден в годината, а малко след това  на 25 Юни 2013 онлайн магазина за лаптопи и компютри втора ръка ITopia.bg се премести на нов адрес в уеб пространството – Izone.bg

Домейна itopia.bg вече препраща автоматично към новия адрес и така ще бъда още известно време докато не заработи новия представителен сайт, в който ще намерите подробна информация за всички предлагани от нас услуги като Сервиз, Компютърна поддръжка, Изработка на сайтове и още 🙂

Izone.bg ще работи за вас на пълни обороти, като съвсем скоро ще има и още нови функционалности. До няколко дни може да очаквате и нови интересни предложения на бюджетни лаптопи втора ръка за Интернет дейности, филми и музика, като цените ще бъдат повече от изненадващо ниски, а качеството както винаги безупречно.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване.

 

Мартин Шолев

Мартин Шолев

Увлечен от съвременните изследвания в областта на IoT и изкуственият интелект и конспирациите свързани с тях. Почитател на азиатското кино и култура.

IZONE.BG - Шоурум

Лаптопи и компютри втора ръка

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15

Телефон: 070031023

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Бюлетин

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.